Μαζική διαγραφή followers στο Instagram εξαιτίας άγνωστου σφάλματος

Instagram followers διαγραφή, Μαζική διαγραφή followers στο Instagram εξαιτίας άγνωστου σφάλματος

Από ότι όλα δείχνουν αυτή τη στιγμή το Instagram αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα εξαιτίας του οποίου αρκετοί δημοφιλείς λογαριασμοί χάσουν μαζικά ακολούθους. Το Instagram επιβεβαίωσε την ύπαρξη του προβλήματος και διερευνά το θέμα.

Ο υπεύθυνος του επίσημου λογαριασμού του Instagram στο Twitter ανακοίνωσε σήμερα ότι γνωρίζουν πως υπάρχει κάποιο πρόβλημα αυτή τη στιγμή σε μερικούς λογαριασμούς. Το πρόβλημα αυτό προκαλεί μια αλλαγή στο νούμερο των ακολουθούν των λογαριασμών και το Instagram προσπαθεί αν το λύσει όσο πιο άμεσα γίνεται.

Δημοφιλείς YouTuber, όπως ο James Charles και ο Zach Clayton οι οποίοι έχουν εκατομμύρια ακόλουθους στο κοινωνικό δίκτυο, έκαναν tweet εχθές το βράδυ σχετικά με το πρόβλημα αυτό. Επίσης, άλλοι λογαριασμοί διασημοτήτων, όπως η Ariana Grande και η Selena Gomez είδαν και αυτοί μείωση εκατομμυρίων στους ακολούθους τους.

Μια αναφορά της Fast Company αρχικά υπονοούσε ότι το Instagram αφαίρεσε εκατομμύρια λογαριασμούς που θεώρησε ότι δεν ήταν αυθεντικοί. Όμως κάτι τέτοιο δεν έχει επιβεβαιωθεί από την εταιρεία και προς στιγμήν είναι ακόμη θεωρίες. Ωστόσο, πολλές εταιρείες, όπως και το Instagram κάνουν σποραδικές διαγραφές spam ή ανενεργων λογαριασμών από την βάση δεδομένων τους.

Το Instagram ανακοίνωσε τον Νοέμβριο ότι θα κάνει ότι χρειαστεί για να αφαιρέσει ψεύτικα σχόλια, like, και follow από λογαριασμούς οι οποίοι χρησιμοποιούν εξωτερικές εφαρμογές για να αυξήσουν την δημοτικότητα τους. Για να το καταφέρουν αυτό, δημιούργησαν εργαλεία τα οποία θα αναγνωρίζουν αυτούς τους λογαριασμούς και θα αφαιρούν οποιαδήποτε μη αυθεντική δραστηριότητα.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Darth

ναι και μετα θα εχει μαζικες αυτοκτονιες απο γκομενες……..

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

μακαρι

Manolis

παλια ζουσαμε για να διαβασουμε το τελευταιο κομικ,να δουμε τι θα γινει στο επ επεισοδιο του ιπποτη της ασφαλτου,να περιμενουμε με ανυπομονησια το νεο αλμπουμ του τζωρτζ μαικλ και της μαντονα,να περιμενουμε να δουμε τη τελευταια ταινια στο σινεμα ,και αυτο συνεχιστηκε και στα 90ς
και τωρα ζουμε ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣ

sofia

pos na sviso tous pseftikous àkolouthous

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Instagram

Instagram: Θα θολώνει τις γυμνές φωτογραφίες που στέλνονται σε ανηλίκους

Το Instagram ετοιμάζεται να λανσάρει μια νέα λειτουργία ασφαλείας που θολώνει τις γυμνές εικόνες στα μηνύματα.

Software Instagram TikTok

TikTok: Ετοιμάζεται να ανταγωνιστεί το Instagram με την εφαρμογή Notes για φωτογραφίες

To ΤikTok ετοιμάζεται να ανταγωνιστεί ευθέως το Instagram με μια νέα εφαρμογή για φωτογραφίες που, όπως διέρρευσε, θα λέγεται Notes.

Software featured Instagram Meta

Instagram: Πλέον μπορείτε να επεξεργαστείτε τα DMs σας

To Instagram ανακοίνωσε ενημερώσεις για την πλατφόρμα που αφορούν τη δυνατότητα άμεσης ανταλλαγής μηνυμάτων.

Internet Facebook Instagram Meta

H Meta θα επισημαίνει περιεχόμενο που είναι προϊόν τεχνητής νοημοσύνης

Νέα μέτρα σε Facebook, Instagram και Threads θα εφαρμόσει η Meta, σε μια προσπάθεια να ενισχύσει τη διαφάνεια.