Η Microsoft δοκιμάζει προτάσεις αρχείων στον Explorer

Microsoft, Η Microsoft δοκιμάζει προτάσεις αρχείων στον Explorer

Η Microsoft δοκιμάζει ένα σύστημα που ονομάζεται Προτάσεις αρχείων στον File Explorer, το οποίο εμφανίζει συγκεκριμένα αρχεία που μπορεί να θέλετε να ανοίξετε στην κορυφή.

Το χαρακτηριστικό είναι ακόμα σε πολύ πρώιμα στάδια, αλλά θα μπορούσε να είναι ένα σημάδι για τα πράγματα που θα ακολουθήσουν, τόσο καλά όσο και κακά. Σε μια ανάρτηση ιστολογίου, η εταιρεία λέει ότι η τρέχουσα έκδοση είναι διαθέσιμη μόνο σε ορισμένους Insiders στο Dev Channel της που έχουν εγκαταστήσει την ενημέρωση Windows 11 Insider Preview Build 23403 και θα λειτουργήσει μόνο εάν είστε συνδεδεμένοι με λογαριασμό Azure Active Directory.

Η Microsoft λέει ότι σκοπεύει να “παρακολουθήσει τα σχόλια και να δει πώς προσγειώνεται πριν τα προωθήσει σε όλους”, οπότε φαίνεται σαν να γνωρίζει ότι η δυνατότητα θα μπορούσε να είναι αμφιλεγόμενη. Μέρος αυτού μπορεί να οφείλεται στο γεγονός ότι δεν θα θέλουν όλοι απροσδόκητα αποτελέσματα στο πρόγραμμα περιήγησης αρχείων τους — αν και με βάση το στιγμιότυπο οθόνης, θα μπορείτε να συμπτύξετε την ενότητα Προτεινόμενα.

Ο Σπύρος Τζάνης είναι δημοσιογράφος. Στο επίκεντρό του βρίσκονται οι επιχειρήσεις τεχνολογίας, ενώ λατρεύει και ότι αφορά το gaming.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.

Software featured Microsoft

Microsoft Mesh: Η virtual πλατφόρμα συσκέψεων στο Teams

Έναν νέο τύπο “υβριδικής” εργασίας προτείνει η Microsoft, συστήνοντας το Mesh που επιτρέπει στα avatar των εργαζομένων να συναντώνται.