Internet

Netflix: Ανεβάζει ξανά τις τιμές του σε ΗΠΑ, Βρετανία, Γαλλία

Το Netflix ανακοίνωσε ότι σχεδόν 9 εκατομμύρια νέοι συνδρομητές προστέθηκαν στην πλατφόρμα το τελευταίο τρίμηνο, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό σε 247,2 εκατομμύρια στις 30 Σεπτεμβρίου.

Κάποιοι από αυτούς τους συνδρομητές, ωστόσο, θα έρθουν αντιμέτωποι με μια -ακόμα- αύξηση στις τιμές των συνδρομών τους.

Πιο συγκεκριμένα, στις ΗΠΑ το βασικό πρόγραμμα (το πρόγραμμα χαμηλότερης βαθμίδας χωρίς διαφημίσεις, το οποίο δεν είναι διαθέσιμο σε νέους συνδρομητές) αυξάνεται κατά δύο δολάρια στα 11,99 $. το πρόγραμμα premium (για όσους χρειάζονται Ultra HD και δυνατότητα λήψης σε έξι συσκευές ταυτόχρονα) θα έχει την ίδια αύξηση, φτάνοντας τα 22,99 $. Το πακέτο με διαφημίσεις θα παραμείνει στα 6,99 $, όπως και το standard πρόγραμμα στα 15,49 $.

Ενώ ως επί το πλείστον διακόψαμε τις αυξήσεις τιμών καθώς κυκλοφόρησε η κοινή χρήση επί πληρωμή, η συνολική μας προσέγγιση παραμένει η ίδια — μια σειρά τιμών και σχέδια για την κάλυψη ενός ευρέος φάσματος αναγκών και καθώς προσφέρουμε περισσότερη αξία στα μέλη μας, περιστασιακά τους ζητάμε να πληρώσουν λίγο περισσότερο.

Θα υπάρξουν επίσης παρόμοιες αυξήσεις για τους συνδρομητές στο Ηνωμένο Βασίλειο και τη Γαλλία, και η αλλαγή τιμής θα τεθεί σε ισχύ άμεσα. Αναλυτικότερα, το Βασικό πρόγραμμα αυξήθηκε στη Βρετανία κατά 1 £ σε 7,99 £/μήνα και στη Γαλλία κατά 2 ευρώ στα 10,99 ευρώ.

Παρεμπιπτόντως, το Netflix είχε έσοδα τριμήνου ύψους 8,542 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Επεξεργάστηκε την 19 Οκτωβρίου 2023 12:21

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.