Internet

Netflix: Έρχονται νέα παιχνίδια για κινητά βασισμένα σε επιτυχημένες σειρές

Το Netflix είναι εξαιρετικά δραστήριο όσον αφορά το mobile gaming και θέλει να προσφέρει στους χρήστες του όσο το δυνατόν περισσότερες επιλογές.

Στο επόμενο χρονικό διάστημα, οι χρήστες της πλατφόρμας θα δουν περισσότερες σειρές από το Netflix, όπως το Wednesday και το Squid Game, να γίνονται παιχνίδια για κινητά, σύμφωνα με τη Wall Street Journal.

Αυτή τη στιγμή, η εφαρμογή προτρέπει τους χρήστες να κατεβάσουν και να παίξουν παιχνίδια όπως το Exploding Kittens: The Game ή το Ghost Detective από το app store και να παίξουν στην πλατφόρμα. Μελλοντικά, όμως, οι συνδρομητές του Netflix θα μπορούν να παίζουν παιχνίδια απευθείας σε smart TV και υπολογιστές.

Το Netflix έχει πάρει πολύ στα σοβαρά το gaming και αυτό φαίνεται και από το γεγονός ότι πρόσφατα κυκλοφόρησε μια αποκλειστική εφαρμογή για συσκευές iOS που επιτρέπει σε έναν παίκτη να χρησιμοποιεί το τηλέφωνό του ως gamepad με μια συζευγμένη τηλεόραση.

Η πλατφόρμα δεν χρεώνει έξτρα για τα παιχνίδια της. Αρκεί μια συνδρομή για να έχετε πρόσβαση σε αυτά. Ήδη, προσφέρει περισσότερα από 70 παιχνίδια στην πλατφόρμα του και σκοπεύει να τα επεκτείνει ακόμη περισσότερο μέχρι το τέλος του 2023.

Επεξεργάστηκε την 17 Οκτωβρίου 2023 11:08

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.