Internet

Netflix Αύγουστος 2023: Όλες οι νέες κυκλοφορίες, ταινίες, σειρές στην Ελλάδα

Αυτή είναι η λίστα με όλες τις νέες κυκλοφορίες σε ταινίες και σειρές που θα προβληθούν τον Απρίλιο του 2023 στην Ελλάδα από το Netflix. Το Netflix αποτελεί μιας από τις κορυφαίες υπηρεσίες ψυχαγωγίας μέσω streaming παγκοσμίως με τα μέλη του απολαμβάνουν τηλεοπτικές σειρές, ντοκιμαντέρ και ταινίες από ένα ευρύ φάσμα ειδών και γλωσσών και μπορούν να παρακολουθούν απεριόριστο περιεχόμενο, όποτε και όπου επιθυμούν, από οποιαδήποτε συσκευή με σύνδεση στο Internet.

ΣΕΙΡΕΣ ΤΟΥ NETFLIX

03/08/2023
Ο Δικηγόρος με τη Λίνκολν: Σεζόν 2, μέρος 2
The Lincoln Lawyer: Season 2 Part 2
Ενόψει της δίκης της Λίσα, ο Μίκι έρχεται αντιμέτωπος με αμφιβολίες, δυσκολίες και απροσδόκητες αποκαλύψεις. Η Λόρνα και ο Σίσκο ετοιμάζονται για την πολυπόθητη μέρα, ενώ ο Ίζι κάνει σημαντικές κινήσεις.

03/08/2023
Heartstopper: Σεζόν 2
Με τις εξετάσεις, το σχολικό ταξίδι και τον χορό αποφοίτησης να πλησιάζουν, ο Νικ, ο Τσάρλι και η παρέα ανακαλύπτουν τα επόμενα στάδια της ζωής, του έρωτα και της φιλίας.

10/08/2023
Painkiller
Το δράμα αυτό ξεσκεπάζει τα αίτια της επιδημίας των οπιοειδών στην Αμερική, ακολουθώντας τους δράστες, τα θύματα και μια ερευνήτρια που ψάχνει την αλήθεια.

22/08/2023
LIGHTHOUSE
Δύο κορυφαίοι κωμικοί συναντιούνται για χαλαρή, αληθινή κουβέντα και αποκαλύπτουν τις αδυναμίες και τις ανησυχίες τους, χαρίζοντας παράλληλα άφθονο γέλιο.

24/08/2023
Ποια Είναι η Έριν Κάρτερ;
Who is Erin Carter?
Η ήσυχη ζωή μιας Βρετανίδας ξενιτεμένης στη Βαρκελώνη εκτροχιάζεται μετά από μια ένοπλη ληστεία σε σούπερ μάρκετ που αποκαλύπτει το μυστικό και το βίαιο παρελθόν της.

24/08/2023
Ράγκναροκ: Σεζόν 3
Ragnarok: Season 3
Αδυνατώντας να διακρίνει το καλό απ’ το κακό, ο Μάγκνε πρόκειται να αντιμετωπίσει την τελική δοκιμασία σε μια επική τελική μάχη των θεών ενάντια στους γίγαντες.

30/08/2023
Miss Adrenaline: A Tale of Twins
Μια ανταγωνιστική οδηγός μοτοσικλέτας υιοθετεί την ταυτότητα της δίδυμης αδερφής της που έχει χαθεί εδώ και καιρό, προκειμένου να φέρει τους δολοφόνους της ενώπιον της δικαιοσύνης και να μάθει την αλήθεια για τον χωρισμό τους.

31/08/2023
One Piece
Μια πειρατική περιπέτεια ζωντανής δράσης από το μπεστ σέλερ μάνγκα του Εϊτσίρο Όντα.

ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ NETFLIX

03/08/2023
Ένας προς Έναν
Head to Head
Η γελοιότητα συναντά τον κίνδυνο, όταν ένας ερωτοχτυπημένος σοφέρ και ένας παράτυπος μηχανικός παίρνουν μαζί τους έναν συνταξιούχο μεγαλοεγκληματία και ζουν μια άγρια ​​περιπέτεια που θα τους αλλάξει τη ζωή.

11/08/2023
Heart of Stone
Η πράκτορας μιας αόρατης οργάνωσης που διαφυλάσσει την παγκόσμια ειρήνη προσπαθεί να εμποδίσει μια χάκερ να κλέψει το πιο πολύτιμο — κι επικίνδυνο — όπλο της.

25/08/2023
Η Λέσχη Βιβλίου των Φονιάδων
Killer Book Club
Οκτώ φίλοι παλεύουν για τη ζωή τους όταν ένας κλόουν-δολοφόνος, ο οποίος μάλλον γνωρίζει το σκοτεινό μυστικό που τους ενώνει, αρχίζει να τους σκοτώνει έναν-έναν.

25/08/2023
Να Μην Έρθεις στο Μπατ Μιτσβά Μου
You Are So Not Invited to My Bat Mitzvah
Οι κολλητές Στέισι και Λίντια σχεδιάζουν επικά μπατ μιτσβά. Η κατάσταση στραβώνει όμως όταν ένα δημοφιλές αγόρι – και το δράμα του γυμνασίου – απειλούν τα πάντα. Μια έξυπνα τολμηρή κωμωδία ενηλικίωσης με τους Ιντίνα Μένζελ, Τζάκι Σάντλερ, Άνταμ Σάντλερ, Σέιντι Σάντλερ και Σάνι Σάντλερ.

31/08/2023
Διάλεξε τον Έρωτα
Choose Love
Η Cami Conway τα έχει όλα μέχρι να έρθει αντιμέτωπη με ένα εύρος δελεαστικών αλλά σκληρών επιλογών. Το τι θα επιλέξει εξαρτάται αποκλειστικά από εσένα, τον θεατή. Όμως προσοχή! Τα πράγματα δεν εξελίσσονται πάντα όπως νομίζεις!

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΤΟΥ NETFLIX

01/08/2023
Άγνωστες Πτυχές: Τόμος 3
Untold: Volume 3
Η σειρά ντοκιμαντέρ “Άγνωστες Πτυχές” που έχει λάβει διθυραμβικές κριτικές επιστρέφει με τον τόμο 3, ένα καλοκαιρινό event τεσσάρων εβδομάδων που αποκαλύπτει κρυφές επικές ιστορίες από τον ευρύ (και άγριο) κόσμο του αθλητισμού. Από την πυγμαχία μέχρι το ποδόσφαιρο και τα σκάνδαλα ντοπαρίσματος, αυτές οι νέες ιστορίες πηγαίνουν πέρα από τα πρωτοσέλιδα και ανατρέπουν όσα νομίζαμε ότι γνωρίζαμε. Όλες οι ιστορίες, που κάνουν πρεμιέρα κάθε εβδομάδα, εστιάζουν στους πρωταγωνιστές και βασίζονται σε ειλικρινείς, προσωπικές αφηγήσεις σε πρώτο πρόσωπο από εκείνους που τις έζησαν, αποκαλύπτοντας έτσι το σθένος, την αντοχή, τον πόνο, τον θρίαμβο, αλλά και το χιούμορ στην καρδιά του ιδρώτα.

02/08/2023
Δηλητήριο: Η Βρόμικη Αλήθεια για το Φαγητό μας
Poisoned: The Dirty Truth About Your Food
Μέσα από αποκαλυπτικές συνεντεύξεις με ειδικούς και οικογένειες θυμάτων, αυτό το καθηλωτικό ντοκιμαντέρ ερευνά το θέμα των θανατηφόρων τροφιμογενών νοσημάτων στις ΗΠΑ.

02/08/2023
Μαρκ Κάβεντις: Ποτέ Δεν Είναι Αρκετό
Mark Cavendish: Never Enough
Ένα τρυφερό και καθηλωτικό ντοκιμαντέρ για την εκρηκτική άνοδο, την τραγική πτώση και την απίστευτη επιστροφή του επαγγελματία ποδηλάτη Μαρκ Κάβεντις.

09/08/2023
Προηγούνται οι Κυρίες: Μια Ιστορία για τις Γυναίκες της Χιπ-Χοπ
Ladies First: A Story of Women in Hip-Hop
Σ’ αυτήν τη σειρά ντοκιμαντέρ ράπερ, στιχουργοί και ειδικοί μιλούν για τις γυναίκες-πρωτοπόρους που άλλαξαν τα δεδομένα στη μουσική και την κουλτούρα της χιπ χοπ.

16/08/2023
Ντεπ Εναντίον Χερντ
DEPP V HEARD
Παρουσιάζοντας και τις δύο καταθέσεις μαζί για πρώτη φορά, αυτή η σειρά εξερευνά τη δίκη που έβαλε φωτιά στο Χόλιγουντ και τα διαδικτυακά μεθεόρτια που ακολούθησαν.

ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕΙΡΕΣ ΤΟΥ NETFLIX

18/08/2023
Ο Βασιλιάς Πίθηκος
The Monkey King
Ένας πίθηκος και το μαγικό του Κοντάρι συνεργάζονται σε μια επική αποστολή, πολεμώντας δαίμονες, δράκους, θεούς και τον μεγαλύτερο αντίπαλο όλων: τον εγωισμό του πιθήκου!

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

01/08/2023
Αυτό που Θέλουν οι Άντρες What Men Want
Σαχάρα Sahara
Everlasting Moments
Επικίνδυνη Αποστολή: Η Πτώση Mission: Impossible – Fallout
Επικίνδυνη Αποστολή – Πρωτόκολλο: Φάντασμα Mission: Impossible – Ghost Protocol

08/08/2023
El Greco

11/08/2023
Αρχηγός από Κούνια 2: Οικογενειακή Υπόθεση The Boss Baby: Family Business

15/08/2023
Kazantzakis
Ολέθρια Σύγκρουση Deep Impact
Η Νύχτα με τις Μάσκες 2 Halloween Kills
Sniper: Το Τέλος του Εκτελεστή Sniper: Assassin’s End
Hostel 3 Hostel: Part III

16/08/2023
Ronaldo: Η Ταινία Ronaldo
Μονομάχος Gladiator
Τα Παιδιά των Ανθρώπων Children of Men
Αρχηγός από Κούνια The Boss Baby
Jurassic World: Το Βασίλειο Έπεσε Jurassic World: Fallen Kingdom
Μαδαγασκάρη Madagascar
Μπάτε Σκύλοι Αλέστε The Secret Life of Pets
Καπετάν Βράκας Captain Underpants: The First Epic Movie
47 Ronin
Blackhat
Οι Ευχούληδες Trolls
Μετά τη Στροφή Curve
Μαθητευόμενος Μπάτσος 2 Ride Along 2

18/08/2023
Τι να Περιμένεις Όταν Είσαι Έγκυος What to Expect When You’re Expecting

29/08/2023
Roza of Smyrna

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νίκος Ζώης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.