Ντόναλντ Τραμπ: Ετοιμάζει προεδρικό διάταγμα για τα social media

, Ντόναλντ Τραμπ: Ετοιμάζει προεδρικό διάταγμα για τα social media

Ο Αμερικανός Πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ θα υπογράψει μία εκτελεστική εντολή η οποία θα στοχεύσει όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μετά από τις επικρίσεις του Twitter εις βάρος του. Προς το παρόν παραμένει άγνωστο τι ακριβώς έχει στο μυαλό του ο Τραμπ το μόνο σίγουρο όμως είναι ότι ο πρόεδρος σκοπεύει να εκδώσει μία εκτελεστική εντολή που θα αφορά τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

https://twitter.com/realDonaldTrump/status/1265819308699070464

Ο Τραμπ με μία ανάρτηση του στο Twitter επιμένει στις κατηγορίες περί λογοκρισίας και αναφέρει ότι “δεν θα το επιτρέψω να συμβεί ποτέ”. Για όσους δεν θυμούνται, το Twitter τις προηγούμενες ημέρες μάρκαρε tweet του Προέδρου της Αμερικής ως “μη τεκμηριωμένο”. Ο Τραμπ από την μεριά του υποστηρίζει ότι το Twitter θέλει να επέμβει στις εκλογές των ΗΠΑ και απείλησε εχθές λέγοντας ότι “θα ρυθμίσει σκληρά” ή “θα κλείσει” τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης.

Σε μία δημοσίευση ο Τραμπ έγραψε ότι οι Ρεπουμπλικανοί ένιωθαν ότι οι πλατφόρμες “σιωπούν εντελώς του συντηρητικούς” και πως δεν μπορούν να μιλήσουν ελεύθερα.

Ο Chief Executive του Twitter, Jack Dorsey απάντησε γρήγορα στον Αμερικανό Πρόεδρο, λέγοντας ότι “θα συνεχίσουμε να επισημαίνουμε τις λανθασμένες ή αμφισβητούμενες πληροφορίες σχετικά με τις εκλογές σε παγκόσμιο επίπεδο”.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
παναγιωτης

τα χουμεπει… ο ανθρωπος ειναι ψυχακιας

MakisReloaded

Ο τυπος οσο περνανε οι μερες της προεδριας και θα ερχεται στο τελος του θα κανει ολοενα και μεγαλυτερες “πατατες”………

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS. 

Gear Exynos Samsung Twitter

Φήμες ότι η Samsung θα αλλάξει το όνομα των Exynos

H Samsung θα αλλάξει το όνομα των επεξεργαστών της και από Εxynos θα γίνουν… “Dream Chip”, σύμφωνα με τα όσα μοιράστηκε tipster στο Χ.

Business Elon Musk Twitter

X: Ίσως χάσει 75 εκατ. δολάρια σε διαφημίσεις λόγω αντισημιτισμού

Το Χ, το μέχρι πρότινος Twitter, συνηθίζει να κερδίζει τα περισσότερα από τα χρήματά του τους τελευταίους μήνες του χρόνου.

Internet Apple Elon Musk featured

Η Apple σταματά τη διαφήμιση στο X μετά τα σχόλια του Elon Musk

Η Apple σταματά όλες τις διαφημίσεις στην πλατφόρμα Χ μετά τις αντισημιτικές δηλώσεις που έκανε ο Elon Musk την περασμένη Τετάρτη.