Internet

One Piece: Το Netflix ανακοίνωσε remake του θρυλικού anime

To Νetflix ανακοίνωσε την Κυριακή πως ετοιμάζει ένα remake του θρυλικού One Piece Anime, σε συνεργασία με το WIT Studio, που βρίσκεται, μεταξύ άλλων, πίσω από τις τρεις πρώτες σεζόν του Αttack on Titan.

Το One Piece ελπίζει να προσφέρει στους θεατές μια φρέσκια αλλά οικεία εμπειρία, χρησιμοποιώντας οπτική τεχνολογία αιχμής για να επαναδημιουργήσει τις περιπέτειες του Luffy μέσα από το αγαπημένο East Blue Saga.

Βασισμένο στη μπεστ σέλερ σειρά manga του Eiichiro Oda, το One Piece ακολουθεί τον Monkey D. Luffy, έναν επίδοξο πειρατή που σαλπάρει με το πλήρωμά του Straw Hats αναζητώντας τον μυστηριώδη θησαυρό του One Piece. Ωστόσο, ο Luffy δεν είναι σαν οποιοσδήποτε πειρατής. Έχοντας φάει ένα φρούτο του διαβόλου, διαθέτει σώμα από λάστιχο, ενώ δεν υπάρχει μέσα του καμία πονηριά, όπως θα περίμενε κανείς από έναν πειρατή.

Η σειρά manga δημοσιεύθηκε το 1997, προσαρμόστηκε σε μια σειρά anime το 1999 και συνεχίζεται μέχρι σήμερα, βρισκόμενη στην 20η σεζόν. Η προσαρμογή ζωντανής δράσης του Netflix της επικής πειρατικής περιπέτειας της Oda έκανε πρεμιέρα τον Αύγουστο του 2023, συγκεντρώνοντας 37,8 εκατομμύρια προβολές τις πρώτες δύο εβδομάδες και φτάνοντας στο Top 10 σε 93 χώρες.

Όσον αφορά στο East Blue Saga, αφορά το εισαγωγικό έπος της σειράς manga και anime του 1999, όπου οι θαυμαστές συναντούν για πρώτη φορά τον Luffy. Έχοντας πάρει το όνομά του από έναν απέραντο ωκεανό, το East Blue είναι η γενέτειρα του διαβόητου πειρατή Gold Roger, ο οποίος εμπνέει τον Luffy να γίνει πειρατής ο ίδιος και να βρει τον θησαυρό του One Piece. Είναι σε αυτό το κεφάλαιο όπου ο Luffy συναντά το ιδιαίτερο πειρατικό πλήρωμά του και γίνονται γνωστοί ως Straw Hats από το ψάθινο καπέλο του καπετάνιου τους.

Αυτή τη στιγμή η σειρά είναι στο στάδιο παραγωγής.

Επεξεργάστηκε την 18 Δεκεμβρίου 2023 11:16

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.