PayPal, Το μέλλον του shopping μέσα από ένα βίντεο

Shopping! Τι σας λέω τώρα ε; Απόλαυση που θα εξακολουθήσει να υπάρχει δεν ξέρω όμως πόσο έντονα θα μπορούμε να τη γευόμαστε πλέον στην οικονομική κατάσταση που έχουμε περιέλθει. Δείτε πως οραματίζεται η PayPal το κοντινό μέλλον του shopping και της μεταφοράς χρημάτων μέσα από αυτό το πολύ ωραία σκηνοθετημένο βίντεο.

Πηγή

Σχόλια

  • και μετα λενε γιατι υπαρχει ανεργια. Αφου ολα θα τα κανουν με computer. Μεχρι και στον ΟΑΕΔ μεσω του internet θα γραφεσαι

  • Αυτό δεν πρόκειτε να συνβεί ποτέ στο Ελλάντα!!! Δεν μπορείς να φεσώσεις τον άλλο με Paypal!!! Αυτή τη στιγμή η αγορά δουλεύει με εξάμηνες και οκτάμηνες επιταγές οπότε όταν οι άλλοι στην Ευρώπη εφαρμόσουν το σύστημα που δείχνει το video εδώ θα παίρνεις επιταγή που θα λήγει μετά 25 χρόνια με πιθανότητα roll over στα 50 χρόνια!!!

  • ο τρόπος όμως που πληκτρολογούν οι ηθοποιοί είναι γελοίος, έτσι πληκτρολογεί η 5χρονη ανιψιά μου χαχαχαχαχαχα

  • vasilisk, ένας φίλος μου που έχει πάει και εργάζεται στο Qatar μου έχει πει ότι οι καταριανοί δουλεύουν τα touch κινητά με το μεσαίο δάχτυλο! Και μάλιστα λέει το στηρίζουν με τον αντίχειρα για να είναι σταθερό. Δοκίμασε το όπως στο περιγράφω και θα καταλάβεις... ahahahaha! :p

  • με τίποτα δε μου αρέσει αυτός ο τρόπος συναλλαγών!! δηλαδή θα "κρέμεσαι" ΟΛΗ την ώρα στο κινητό σου??? και αν σου τελιώσει η μπαταρία???

    No thanks Paypal..!!!

  • δε παιζει ποτε να το κανω αυτο στη ζωη μου..βαρετο μεχρι αηδιας!!!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.