Internet

Πώς να κοινοποιήσετε συνδέσμους κλήσεων WhatsApp

Το WhatsApp εξελίσσει αθόρυβα το οπλοστάσιο των δυνατοτήτων του εδώ και χρόνια, με τους χρήστες να το καθιστούν μία από τις αγαπημένες εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων όλων των εποχών. Το μόνο ζήτημα που παραμένει άλυτο για αρκετούς είναι οι σύνδεσμοι κλήσεων WhatsApp.

Δεδομένου ότι οι κλήσεις WhatsApp είναι ήδη τόσο απλές, ποιος είναι ακριβώς ο σκοπός μιας σύνδεσης κλήσης και σε ποιον απευθύνεται; Μικρές επιχειρήσεις, ομάδες και κοινότητες μόλις μπήκαν στη συζήτηση. Οι σύνδεσμοι με δυνατότητα κοινής χρήσης ανοίγουν τις πόρτες για απλοποιημένη τηλεδιάσκεψη στο WhatsApp, όπου οι άνθρωποι μπορούν να εισέλθουν από τον σύνδεσμο ανά πάσα στιγμή. Οι άνθρωποι μπορούν να έρχονται και να φεύγουν όπως θέλουν.

Πώς να δημιουργήσετε έναν σύνδεσμο κλήσης WhatsApp

    -Ανοίξτε το WhatsApp στο Android ή το iPhone σας.
    -Επιλέξτε την καρτέλα Κλήσεις
    -Στην καρτέλα κλήσεις, πατήστε Δημιουργία συνδέσμου κλήσης στο επάνω τρίτο της οθόνης.
    -Από την οθόνη δημιουργίας συνδέσμου κλήσης, πατήστε τον σύνδεσμο Τύπος κλήσης εάν θέλετε να κάνετε εναλλαγή μεταξύ φωνητικών κλήσεων ή βιντεοκλήσεων για αυτόν τον σύνδεσμο.
    -Στη συνέχεια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το μενού του ραδιοφώνου για να επιλέξετε αν προτιμάτε βιντεοκλήση ή φωνητική κλήση.
    -Στην ίδια οθόνη συνδέσμου κλήσης, μπορείτε να προβάλετε τον σύνδεσμο και να επιλέξετε μία από τις τρεις επιλογές για κοινή χρήση:
    -Αποστολή συνδέσμου μέσω WhatsApp – κοινές χρήσεις εντός της πλατφόρμας WhatsApp.
    -Αντιγραφή συνδέσμου – ιδανικό για αποστολή σε άλλες πλατφόρμες ή email.
    -Κοινή χρήση συνδέσμου – ενεργοποιεί το παράθυρο κοινής χρήσης του τηλεφώνου σας για απευθείας αποστολή σε άλλες εφαρμογές.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Σπύρος Τζάνης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.