Internet

Πώς να παρακολουθήσεις το event για την 20η επέτειο του Xbox

Η Microsoft οργανώνει ένα event για να γιορτάσει τα 20 χρόνια από την κυκλοφορία του πρώτου Xbox, μαζί με το Halo: Combat Evolved. Η Microsoft λέει:

Αν και δεν θα ανακοινώσουμε κανένα νέο παιχνίδι, αυτή η μετάδοση θα είναι μία ειδική αναδρομή σε όλες τις αναμνήσεις που έχουμε μοιραστεί με την κοινότητα του XBOX της τελευταίες δεκαετίες.

Αν και η εκδήλωση έχει οργανωθεί ως εορτασμός και όχι ως εκδήλωση ειδήσεων, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα προκύψουν νέα. Φήμες λένε ότι μπορεί να δούμε μια πρώιμη beta έκδοση του Halo Infinite. Με αυτό τον τρόπο θα γιορταστούν τα 20 χρόνια Halo. Επίσης, πολλοί θαυμαστές του Xbox, έχουν παρατηρήσει ύποπτες ενημερώσεις στα Xbox και Xbox 360 τους.

Αναμένουμε πως η εκδήλωση θα κρατήσει περίπου 30 λεπτά συνολικά.

Τι ώρα είναι η εκδήλωση της 20ης επετείου του Xbox;

Η ζωντανή ροή ξεκίνα στις 10π.μ. PT/ 13.00μ.μ. ΕΤ την Δευτέρα, 15 Νοεμβρίου. Εάν χάσετε τη ζωντανή ροή θα μπορείτε να την παρακολουθήσετε σε επανάληψη μετά τη λήξη της εκδήλωσης.

Που μπορώ να την παρακολουθήσω;

Η Microsoft φιλοξενεί την εκδήλωση στα επίσημα κανάλια της στο Youtube, το Twitch και την σελίδα της στο Facebook. Η ροή YouTube υπάρχει πιο πάνω για τη διευκόλυνση σας.

Επεξεργάστηκε την 15 Νοεμβρίου 2021 16:09

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Μένια Ράπτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.