“Οι λογαριασμοί του Πρωθυπουργού στα social media είναι θεσμικοί” και το fake profile του Λουκά Παπαδήμου

Νωρίτερα σήμερα το απόγευμα ανακοινώθηκε ο νέος Πρωθυπουργός της χώρας, ο κ. Λουκάς Παπαδήμος. Από την Ομάδα Επικοινωνιακού Σχεδιασμού της Γ.Γ του Πρωθυπουργού έγινε το ακόλουθο tweet “Οι λογαριασμοί του Πρωθυπουργού σε Twitter, Flickr, Youtube είναι θεσμικοί. Θα παραδοθούν στο νέο Πρωθυπουργό.”

Εδώ θα βρείτε το συγκεκριμένο tweet και τον επίσημο λογαριασμό του πρωθυπουργικού γραφείου που αριθμεί 23.000+ followers.

Παράλληλα δημιουργήθηκε και ένας fake (ψεύτικος) λογαριασμός που αποδίδεται στον νέο Πρωθυπουργό κ. Λουκά Παπαδήμο, κάτι τέτοιο όμως δεν ισχύει. Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να το βρείτε εδώ @primeministrGR (απουσιάζει από τη λέξη minister το γράμμα e).

Επεξεργάστηκε την 24 Ιανουαρίου 2022 12:35

Σχόλια

  • χαχααχαχαχαχαχαχα εχω να γελαω για τρεις μερες!
    αλλα περα ποα την πλακα αυτο καταφερε η νεα (πρωην τωρα) κυβερνιση ειναι την ηλεκρονικη διακιβερνιση και αυτο ειναι απο τα καλα (ασχετο που εχει να γινει αλλαγη στους PC των δημοσιων οργανισμων απο το 2004!)

  • Γιατί χρειάζονται νέους υπολογιστές για να σερφάρουν στο διαδικτυο και για να κάνουν επεξεργασία σε κανα έγγραφο; Μια χαρα τους κάνουν οι υπολογιστές που έχουν. Εκτός και αν στα διαλειμματα παίζουν battlefield 3 :p

  • Επίσης, ο λογαριασμός έκλεισε και δημιουργήθηκε ξανά. δεν υπάρχουν τα παλιά tweets όταν ήταν ο γαπ.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.