Internet

Προβλήματα σε Microsoft Teams και Exchange παρατηρήθηκαν για αρκετές ώρες

Εάν προσπαθούσατε να συνομιλήσετε μέσω Microsoft Teams ή να λάβετε emails μέσω Exchange την Δευτέρα… ατυχήσατε. Παρατηρήθηκε πρόβλημα σε παγκόσμιο επίπεδο για τουλάχιστον τέσσερις ώρες με πολλαπλές συνέπειες.

Προβλήματα υπήρξαν στα Microsoft Azure, Exchange, Microsoft Teams και στις υπηρεσίες Microsoft 365 την Καθαρά Δευτέρα για τέσσερις ώρες τουλάχιστον, γεγονός που έκανε πολλούς χρήστες σε παγκόσμια κλίμακα να αναρωτιούνται τι συμβαίνει.

Ευτυχώς που αυτό συνέβη για τους Έλληνες σε Καθαρά Δευτέρα που κανείς δεν ήταν πίσω από έναν υπολογιστή προσπαθώντας να συνδεθεί. Σύμφωνα με την Microsoft το πρόβλημα παρατηρήθηκε εξαιτίας μίας αλλαγής στον τρόπο ταυτοποίησης του χρήστη, η οποία δεν μπορούσε να ολοκληρωθεί επιτυχώς.

Τα περισσότερα web εργαλεία και υπηρεσίες της Microsoft επηρεάστηκαν από το πρόβλημα αυτό, με συνέπειες μέχρι και για τον κινηματογράφο, αφού η Warner Media αναγκάστηκε να καθυστερήσει την virtual πρεμιέρα του Justice League, εξαιτίας του προβλήματος αυτού στις υπηρεσίες και τα εργαλεία της Microsoft. Εμείς στην Ελλάδα, όμως, δεν πήραμε χαμπάρι, γιατί πετούσαμε χαρταετό…

Επεξεργάστηκε την 17 Μαρτίου 2021 7:19

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νίκος Καϊμακάμης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.