Internet

Προβλήματα στο δίκτυο ίντερνετ της WIND στο Βόλο

Εδώ και κάποιες ώρες έχει παρουσιαστεί πρόβλημα επικοινωνίας σε σημαντικό αριθμό συνδρομητών σταθερής τηλεφωνίας της WIND στο Βόλο. Το πρόβλημα προκλήθηκε από πολλαπλό κόψιμο στο δίκτυο οπτικής ίνας, κατά την διενέργεια τεχνικών εργασιών που υλοποιούσαν τρίτοι.

Σε επίσημη ανακοίνωση της η εταιρεία αναφέρει ότι εργάζεται εντατικά για την γρήγορη αποκατάσταση του προβλήματος.

Νωρίτερα σήμερα το πρωί προβλήματα με διακοπές στο Ίντερνετ αντιμετώπισαν πολλές περιοχές στη Βόρεια Ελλάδα με τη Nova. Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε αν τα δυο προβλήματα σχετίζονται.

Αν είστε συνδρομητής WIND πείτε μας στα σχόλια σε περιοχή βρίσκεστε και αν αντιμετωπίζεται πρόβλημα με διακοπές και από πότε;

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Επεξεργάστηκε την 13 Δεκεμβρίου 2020 6:16

Σχόλια

  • Σοβαρά προβλήματα στο δίκτυο της WIND, στην νότια Ηλεία. Από τις 1:00 σήμερα το ξημέρωμα (12-12-2020) δεν υπάρχει internet. Το πρωί γύρω στις 11:00 τα πράγματα έγιναν χειρότερα καθώς δε λειτουργούσε ούτε το σταθερό εκτός από το internet για 2 ώρες. Έκτοτε, μια έρχεται μια κόβεται το δίκτυο. Η ταχύτητα ίντερνετ είναι το πολύ στα 2-3 Mbps όταν υπό κανονικές συνθήκες έχω ταχύτητα 13-14Mbps...
    Τελευταία διακοπή ήταν πριν μισή ώρα (περίπου στις 18:00) η ταχύτητα σταθερά στο 2-3

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αλέξανδρος Παππάς

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.