Internet

Ψεύτικοι social media λογαριασμοί προς υπεράσπιση… Amazon

Στο Twitter έκαναν την εμφάνισή τους ψεύτικοι λογαριασμοί με μοναδικό σκοπό τους να επαινέσουν τις εργασιακές συνθήκες στην Amazon. Ακολουθώντας μία στρατηγική που θα ζήλευαν ακόμα και πολιτικοί, η Amazon θέλει να αλλάξει την ατζέντα της επικαιρότητας.

Τον τελευταίο καιρό έχουν δει το φως της δημοσιότητας αρκετές αναφορές για τις εργασιακές συνθήκες που φαίνεται να επικρατούν στους χώρους της Amazon, με πολλές από αυτές να δημιουργούν έντονο προβληματισμό στη διεθνή κοινότητα. Η Amazon θέλει να αλλάξει τη συζήτηση φέρνοντας στο προσκήνιο μία πραγματικότητα που αρκετοί θεωρούν ότι δεν υπάρχει.

Στο Twitter έκαναν την εμφάνισή τους αρκετοί λογαριασμοί που εκτιμάται ότι είναι ψεύτικοι και μέσω αυτών προωθείται το πόσο καλές είναι οι εργασιακές συνθήκες στην Amazon. Στην Αλαμπάμα των ΗΠΑ έχει ξεκινήσει η κουβέντα των εργαζομένων για το εάν θα σχηματίσουν Σωματείο και την ίδια στιγμή τα trolls του Διαδικτύου έκαναν την επίθεσή τους στο σχεδιασμό αυτό.

Το Twitter έσπευσε να παύσει τη λειτουργία των ψεύτικων λογαριασμών αυτών, αλλά παραμένει το ερώτημα γύρω από το ποιος βρίσκεται πίσω από τη λειτουργία τους.

Επεξεργάστηκε την 1 Απριλίου 2021 10:33

Σχόλια

  • δεν εκπλησσει κανεναν...Εδω η διοικηση της Μπαρτσα φαιρεται οτι πληρωνε εταιρεια για να δυσφημει στα social media παικτες και υποψηφιους για τη προεδρια της...

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νίκος Καϊμακάμης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.