“The Lord Of The Rings”: Η Amazon επιτέλους ανακοίνωσε τον τίτλο της σειράς

Amazon, “The Lord Of The Rings”: Η Amazon επιτέλους ανακοίνωσε τον τίτλο της σειράς

Amazon, “The Lord Of The Rings”: Η Amazon επιτέλους ανακοίνωσε τον τίτλο της σειράς

To “The Lord Of The Rings” πρόκειται να προσαρμοστεί στη μικρή οθόνη από την Amazon Prime Video. Αυτή είναι μια πληροφορία που γνωρίζουμε εδώ και πολύ καιρό, ωστόσο τώρα μάθαμε και τον τίτλο της σειράς.

Όπως αποκαλύφθηκε, η νέα προσαρμογή του αριστουργήματος του J.R.R. Tolkien θα έχει τον τίτλο The Lord of the Rings: The Rings of Power.

«Αυτός είναι ένας τίτλος που φανταζόμαστε ότι θα μπορούσε να ζήσει στη ράχη ενός βιβλίου δίπλα στα άλλα κλασικά έργα του Τόλκιν. Τα Δαχτυλίδια της Δύναμης ενώνουν όλες τις κύριες ιστορίες της Δεύτερης Εποχής της Μέσης Γης: τη σφυρηλάτηση των δαχτυλιδιών, την άνοδο του Σκοτεινού Άρχοντα Sauron, την επική ιστορία του Númenor και την Τελευταία Συμμαχία των Ξωτικών και των Ανθρώπων», δήλωσαν οι Showrunners JD Payne & Πάτρικ ΜακΚέι. «Μέχρι τώρα, το κοινό είχε δει στην οθόνη μόνο την ιστορία του One Ring – αλλά πριν υπάρξει ένα, ήταν πολλά… και είμαστε ενθουσιασμένοι που μοιραζόμαστε την επική ιστορία όλων τους».

Η σειρά διαδραματίζεται στη Δεύτερη Εποχή της Μέσης Γης — χιλιάδες χρόνια πριν από τα γεγονότα των ταινιών του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών. Ξεκινώντας σε μια εποχή σχετικής ειρήνης, η σειρά ακολουθεί ένα σύνολο χαρακτήρων, τόσο γνωστών όσο και νέων, καθώς αντιμετωπίζουν την πολυπόθητη επανεμφάνιση του κακού στη Μέση Γη.

Ο τίτλος αποκαλύφθηκε σε ένα τρέιλερ, ενώ το καστ περιλαμβάνει ονόματα όπως Cynthia Addai-Robinson, Robert Aramayo, Owain Arthur, Maxim Baldry, Nazanin Boniadi, Morfydd Clark, Ismael Cruz Córdova, Charles Edwards, Trystan Gravelle, Sir Lenny Henry, Ema Horvath, T Joseph Makella. , Sophia Nomvete, Lloyd Owen, Megan Richards, Dylan Smith, Charlie Vickers, Leon Wadham, Benjamin Walker, Daniel Weyman και Sara Zwangobani. Όπως καταλαβαίνετε, πρόκειται για πρωτοεμφανιζόμενους ηθοποιούς που δεν έχουν ταυτιστεί με κάποιον άλλο ρόλο ή είναι γνωστοί στο κοινό.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ItsMeKarypas

Αυτο μαλιστα…. Αντε εχουμε μεχρι Σεπτεμβρη…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Alexa Amazon

Alexa Plus: Η επί πληρωμή έκδοση της Alexa έφτασε από την Amazon

Πριν από μερικές ημέρες, η Microsoft κυκλοφόρησε το Copilot Pro, μια επί πληρωμή έκδοση του Copilot με πρόσθετες δυνατότητες.

Business Amazon Twitch

Twitch: Αποχωρεί από την Κορέα λόγω «απαγορευτικά ακριβών» χρεώσεων δικτύου

Το Twitch ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να τερματίσει τις δραστηριότητές του στη Νότια Κορέα στις 27 Φεβρουαρίου 2024.

Business Amazon Apple Google

Η Αυστραλία επιβάλλει νέους Νόμους Ανταγωνισμού σε ψηφιακές πλατφόρμες

Σε πολλές χώρες, οι ψηφιακές πλατφόρμες αντιμετωπίζουν αυξημένους περιορισμούς και εμπόδια λόγω των νέων νόμων και κανονισμών.

Business Alexa Amazon featured

Η Amazon θα πουλάει και αυτοκίνητα – Πρώτος συνεργάτης η Hyundai

Η Amazon, η οποία ξεκίνησε πουλώντας βιβλία, εισέρχεται επίσημα στον κλάδο των αυτοκινήτων και ποδαρικό θα κάνει η Hyundai.