Internet

Razer: Πουλάει προστατευτικές μάσκες με αυτόματους πωλητές στη Σιγκαπούρη

Η Razer ξεκίνησε το τελευταίο διάστημα να προσφέρει τις υπηρεσίες της για το κοινό καλό και έχει μπει δυναμικά στην μάχη με τον κορονοϊό. Τις προηγούμενες ημέρες η εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα δώσει συνολικά πέντε εκατομμύρια μάσκες στους κατοίκους της Σιγκαπούρης, οι οποίοι είναι ηλικίας 16 και πάνω. Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι η Σιγκαπούρη έχει 5.7 εκατομμύρια κατοίκους πράγμα που σημαίνει ότι το μεγαλύτερο ποσοστό από αυτούς θα λάβουν δωρεάν μία μάσκα.

Επιπλέον, η εταιρεία θα τοποθετήσει 20 αυτόματους πωλητές σε ολόκληρη την πόλη με σκοπό η χώρα να είναι έτοιμη και σωστά εξοπλισμένη για να βγει από το lockdown στις 1 Ιουνίου. Μέσα από την εφαρμογή Razer Pay οι άνθρωποι θα μπορούν να κάνουν scan το QR code και έπειτα θα λαμβάνουν δωρεάν την μάσκα μίας χρήσης.

Ο CEO της εταιρείας, Min-Liang Tan ανέφερε ότι η χρήση του Razer Pay είναι ο μόνος τρόπος να εξασφαλίσει η εταιρεία ότι οι δωρεάν μάσκες δεν θα είναι για όλους. Επίσης, συμπληρώνει ότι η Razer δεν έχει πρόσβαση στο σύστημα ταυτοτήτων της χώρας. Η προσπάθεια της Razer είναι πλήρως αυτοχρηματοδοτούμενη και θέλει με κάθε τρόπο να αποφύγει τις απάτες.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 14 Μαΐου 2020 15:09

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Γιώργος Ανδρονικίδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.