Ricardo.gr, Συμπληρώνει ένα χρόνο στην Ελλάδα

Η Ricardo.gr, η πύλη ηλεκτρονικών αγορών, πωλήσεων και δημοπρασιών συμπληρώνει ένα χρόνο παρουσίας και δραστηριότητας στην Ελλάδα. Κατά τη διάρκεια αυτού του χρόνου, τα εγγεγραμμένα μέλη της Ricardo.gr έχουν φτάσει τις 21.000, ενώ τα προϊόντα που διατίθενται από την πύλη ανέρχονται στις 85.000.

Σημαντικό στοιχείο είναι, επίσης, η μεγάλη επισκεψιμότητα της Ricardo.gr, καθώς 3,1 εκατ. χρήστες του Διαδικτύου έχουν επισκεφθεί την πύλη, εκ των οποίων τα 2.9 εκατ. είναι μοναδικοί. Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ο αριθμός των page views, ο οποίος ανέρχεται στα 40 εκατομμύρια. Ειδικότερα για τον Οκτώβριο, τα νέα μέλη της Ricardo.gr ήταν 3.500, οι συνολικοί επισκέπτες έφτασαν τους 360.000 με τους 330.000 να είναι «μοναδικοί», ενώ ο αριθμός των page views ήταν επίσης, υψηλός και ανέρχεται στα 4,5 εκατομμύρια.

Από τις πιο δημοφιλείς κατηγορίες προϊόντων της Ricardo.gr είναι η «Ρούχα, Υποδήματα και Αξεσουάρ», «Κινητή και Σταθερή Τηλεφωνία» και «Σπίτι και Διακόσμηση», οι οποίες με αυτή τη σειρά σημειώνουν και τις υψηλότερες αξίες των συναλλαγών.

Ο Γενικός Διευθυντής της Ricardo.gr, κος Δημήτρης Τριτάρης, στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας για την ανάπτυξη νέων υπηρεσιών για την ενίσχυση της πύλης, ανακοίνωσε το άνοιγμα της καινούριας κατηγορίας «Erotica», το λανσάρισμα μιας νέας πλατφόρμας αγγελιών του www.tradus.gr που αποτελεί επέκταση της διεθνούς πλατφόρμας που υπάγεται στον όμιλο της Ricardo, αλλά και ένα νέο εργαλείο για τους επαγγελματίες, το Ricardo Superlister Pro, που θα δημιουργήσει νέα δεδομένα στην συνεργασία τους με την Ricardo.

Επεξεργάστηκε την 23 Ιανουαρίου 2022 15:09

Σχόλια

  • Καλά τα νέα αυτά, όμως δεν θα είδα πουθενά στο site του ricardo. Επίσης πια metrics τα έδωσε - Nielsen, Gemius?

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αλέξανδρος Παππάς

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.