Skype, Φέρνει τις τρεις διαστάσεις στις βιντεοκλήσεις

To Skype ακολουθεί το hype (κάνει και ρίμα!) του 3D και προσπαθεί να αναπτύξει την ανάλογη τεχνολογία προκειμένου να μπορούμε να βλέπουμε τρισδιάστατο τον συνομιλητή μας. Στο πλαίσιο των 10 χρόνων από την πρώτη εφαρμογή του Skype, αποκαλύφθηκε η σχετική προσπάθεια, η οποία, βεβαίως, εγείρει αρκετά ερωτήματα περί του πόσο χρήσιμη είναι σε τελική ανάλυση.Το 3D δεν θα αφορά μόνο στις βιντεοκλήσεις, αλλά και στις φωτογραφίες που θα μπορεί κανείς να τραβήξει με την εφαρμογή.

Προφανώς και θα απαιτείται το ανάλογο hardware από τον χρήστη, καθώς και το ανάλογο bandwidth για τις αυξημένες ανάγκες επικοινωνίας. Τo Skype ισχυρίζεται ότι όλα είναι έτοιμα για τη νέα τεχνολογία, αλλά οι περιορισμοί της τεχνολογίας στον κόσμο δεν επιτρέπουν την μαζική του διάθεση ακόμα.

Και για να γελάσεις… Φαντάζεσαι να προσπαθείς να κάνεις 3D βιντεο-επικοινωνία με μία ελληνική σύνδεση mobile Internet; Το ανέκδοτο της χρονιάς! Πάντως, ο Στουρνάρας θα μπορεί έτσι να κάνει καλύτερες συνομιλίες με την Τρόικα μέσω Skype, λογικό αφού τρεις είναι και οι συνομιλητές του, όσες και οι διαστάσεις της νέας εφαρμογής…

Πηγή: 1,2

Επεξεργάστηκε την 29 Αυγούστου 2013 13:35

Σχόλια

  • Ας φτιάξουν πρωτα τις απλες κλήσεις που κολλαει το συμπαν ολόκληρο και μετα βλέπουμε..

  • Ας φτιάξουν πρωτα τις απλες κλήσεις που κολλαει το συμπαν ολόκληρο και μετα βλέπουμε..
    +1000000

  • Ας φτιάξουν πρωτα τις απλες κλήσεις που κολλαει το συμπαν ολόκληρο και μετα βλέπουμε..
    +10000000000

  • Εδω καλα καλα δεν βγαινουν οι κανονικες και θελουν και 3D παναθεμα τους.
    Θυμαμαι την διαφημιση με τον πυργο του αιφελ απο πισω και να μιλαει μεσω 3g και γελαω.

  • Μην ξεχναμε κ την εφαργμογη skype που έχουν σχεδον όλες οι 3D τηλεοράσεις στα σαλόνια μας... Μόνο η αναβάθμιση της εφαρμογής μένει κ Voila! 3D skype!

  • Ανέκαθες έβρισκα ανούσια την αγορά μιας 3D τηλεόρασης. Πόσο μάλλον την πραγματοποιήση μιας 3D βιντεοκλήσης...

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νίκος Καϊμακάμης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.