Spuil.com, Ελληνική Μηχανή αναζήτησης ιστού

Το spuil είναι μια υπολογιστική μεταμηχανή αναζήτησης ιστού. Κάθε ερώτημα που υποβάλουν οι χρήστες αρχικά το αναλύει για λέξεις κλειδιά, και αναλόγως συλλέγει δεδομένα (από γνωστές μηχανές αναζήτησης και ιστοσελίδες) ή υπολογίζει και δίνει τα κατάλληλα αποτελέσματα.

, Spuil.com, Ελληνική Μηχανή αναζήτησης ιστού

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιάννης

Μπράβο για την προσπάθεια!
Επειδή και η καλή και η κακή κριτική είναι πάντα επικοδομητική, χρειάζεται λίγη δουλειά ακόμα για τη βελτίωση της ταχύτητας. Δε ξέρω αν φταίνε οι servers ή ο κώδικας.
Σαν αρχιτεκτονική της μηχανής κάνανε τα παιδιά πολύ καλή δουλειά και μπράβο τους.

Απλά έμειναν οι λεπτομέρειες (που συνήθως είναι και τα πιο δύσκολα καμμάτια) και με το κατάλληλο promotion πιστεύω θα κερδίσει μία ικανοποιητική μερίδα από το internet.

Καλή επιτυχία & συνέχεια!

tainia

αρκετά αργό αλλά πολλά υποσχόμενο αν κινηθεί κυρίως στην αναζήτηση Ελληνικών αποτελεσμάτων..
Το όνομα δεν μου αρέσει πάντως, θα μπορούσαν να βρούνε κάτι καλύτερο… σίγουρα αξιόλογη προσπάθεια και περιμένουμε πολλά!!! 🙂

AnakinSkywalker

Πολύ καλή δουλειά. Πραγματικά υπάρχει και “άλλη Ελλάδα”…

Greg

Όντως δεν ακούγεται τρομερά “catchy” το όνομα, αλλά δεν είναι και άσχημο. Από χρώματα έχει μια ταυτότητα και μου αρέσουν που είναι “ζεστά”, οπότε φαίνεται ότι έχουν ένα πλάνο και ξέρουν τι κάνουν οι developers. Είναι από λίγο έως αρκετά αργό, αλλά ίσως είναι επειδή το παρακάναμε και οι techbloggers στο testing. Δεν είμαστε και λίγοι. Πράγμα που μου έδωσε και την ιδέα-πρόταση να έβαζαν keyword: “how many” (ex. how many asus motherboards sold) για να βγαίνουν εύκολα στατιστικά. Δεν ξέρω πόσο εύκολο είναι να το κάνουν, γιατί χρειάζεται ήδη υπάρχουσα σελίδα ή σελίδες με στατιστικά με φιλική μορφή προς την μηχανή αναζήτησης. Καλή τύχη στους developers για την εξέλιξη και το μέλλον της μηχανής!

GreekDev

Όσον αφορά την ταχύτητα, οφείλεται στους servers που φιλοξενείται (προς το παρόν) η σελίδα (free webhosting service). Αν έχετε καμιά ιδέα για καλύτερο όνομα, ή οτιδήποτε άλλο μπορείτε να στείλετε email στο spuil.info@gmail.com

Nikos

Πολύ καλή δουλειά…
Αλλά είναι ολόιδιο με το Google!
Το κουμπί αναζήτησης και άλλα πολλά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Internet

Πτώση ταχυτήτων του Internet στην Ρωσία λόγω έλλειψης εξοπλισμού

Η εταιρεία ειδήσεων και αναλύσεων Telecom Daily παρουσίασε έκθεση που έδειξε ότι οι ταχύτητες του ίντερνετ στα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας έπεσαν σε περιοχές εκτός Μόσχας λόγω αποχώρησης ξένων εταιρειών κατασκευής εξοπλισμού.

Business Elon Musk Internet

Η Starlink δοκιμάζει την υπηρεσία “Global Roaming” για 200 $ το μήνα

Η Starlink δοκιμάζει μια νέα δορυφορική υπηρεσία Διαδικτύου, που θα σας επιτρέψει να “συνδέεστε σχεδόν από οπουδήποτε στην ξηρά στον κόσμο”, σύμφωνα με ένα μήνυμα που έχουν λάβει ορισμένοι χρήστες της εταιρείας.

Business Internet wifi

Delta Airlines: Θα παρέχει δωρεάν Wi-Fi στους επιβάτες των πτήσεων

Από τον Φεβρουάριο του 2023 η Delta Airlines αναμένεται να προσφέρει δωρεάν Wi-Fi στους επιβάτες των πτήσεων της, ως αποτέλεσμα έρευνας και δοκιμών που έχουν ξεκινήσει πριν χρόνια.

Business Internet Microsoft

Microsoft: Θέλει να προσφέρει πρόσβαση στο διαδίκτυο για 100 εκατ. ανθρώπους στην Αφρική μέχρι το 2025

Η Microsoft στοχεύει να εξασφαλίσει την πρόσβαση στο διαδίκτυο για 100 εκατ. ανθρώπους στην Αφρική μέχρι το 2025, συνεργαζόμενη με έναν πάροχο δορυφορικών υπηρεσιών.