Το Techblog στα Social Media [Ιανουάριος 2015]

Από τον Ιανουάριο του 2007 το Techblog δημιουργεί μια από τις μεγαλύτερες κοινότητες τεχνολογίες στην Ελλάδα με φανατικό και υποψιασμένο κοινό! Εδώ και 8 χρόνια καταγράφουμε την τεχνολογική καθημερινότητα με περισσότερα από 17.000 άρθρα και 400.000 σχόλια φίλων της τεχνολογίας. Σας ευχαριστούμε πολύ όλους!

Ακολουθήστε μας παντού στα Social Media και ζήστε μαζί μας την τεχνολογία τη στιγμή που συμβαίνει!

Techblog Social Media
• Facebook, 50.845 μέλη
YouTube, 49.340 subscribers
Twitter, 14.600 followers

Όλοι οι φίλοι της τεχνολογίας έχουν τη δική του εκπομπή που μεταδίδεται ζωντανά κάθε Πέμπτη 18:45–19:45 από το Web TV του Star.gr Δείτε τις προηγούμενες εκπομπές συγκεντρωμένες στην ενότητα WebTV.

Επεξεργάστηκε την 18 Ιανουαρίου 2022 12:23

Σχόλια

  • Μόνο πόνο!! Και χωρίς πλάκα τώρα είχεις δημιουργισει από τα πιο γρήγορα site τεχνολογίας με ενημερώσεις! Δεν αναφέρομαι σε ελληνικά blog αλλά για τα παγκόσμια! Το μόνο που θα ήθελα εγώ είναι Face to face review σε κάποιες ναυαρχίδες που δίνει μια διαφορετική οπτική από τα benchmark κατά τα άλλα πάμε καλά και κάνουμε 5-6 refresh το Page του techblog.gr καθημερινά!

  • Μηνας, Σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια. Εσείς είστε η δύναμή μας. Θα το δούμε αυτό που προτείνεις...

    KostasB, χρησιμοποιούμε το πιο δημοφιλές δωρεάν plug-in για αυτή τη δουλειά. Έχει προβλήματα το ξέρουμε, δεν έχουμε λύση άμεση για αυτό...

  • Συγχαρητήρια Κώστα για την δουλειά σου!

    Κάτι άσχετο.. Πόσες πιθανότητες υπάρχουν να παρουσιαστεί στην CES 2015 το Z4 και ποια ημερομηνία έχει εκδήλωση η SONY;

  • Συγχαρητήρια για την συνεχόμενη ενημέρωση.! Όταν οι άλλοι σταματάνε εσείς συνεχίζετε! Keep up the good work!

  • Το χεις πει κι ο ιδιος. Η τεχνολογία μας ενωνει. Εξάλλου αυτη έχει μπει για τα καλά στις ζωές μας. Απ τη στιγμή που σαι καλός σ αυτό που κανεις, πώς να μην πάει καλά το blog. Είσαι και μορφή πως να το κάνουμε. Συνεχισε τη καλη δουλειά. Σε στηρίζουμε 100%.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.