Tellas, Έλεγχος αίτησης ενεργοποίησης ή τεχνικού ελέγχου μέσω WEB

Μέσω του site της Tellas και ενός νέου εργαλείου online εξυπηρέτησης, μπορούν πλέον οι συνδρομητές Tellas να βλέπουν άμεσα και αξιόπιστα βασικές πληροφορίες για τη σύνδεσή τους. Εισάγοντας απλώς το ΑΦΜ τους και τον τηλεφωνικό αριθμό τους στην ειδική εφαρμογή που βρίσκεται στη κεντρική σελίδα της Tellas, οι συνδρομητές των υπηρεσιών Τellas Double Play και Τellas Telephony μπορούν οποιαδήποτε στιγμή, να ελέγξουν το στάδιο στο οποίο βρίσκεται η αίτηση ενεργοποίησης τους ή το αίτημα τεχνικού ελέγχου της γραμμής/ σύνδεσής τους.

, Tellas, Έλεγχος αίτησης ενεργοποίησης ή τεχνικού ελέγχου μέσω WEB

Όποιος είναι συνδρομητής Tellas ή έχει κάνει αίτηση, ας μας ενημερώσει για το πως ακριβώς λειτουργεί η υπηρεσία και αν είναι εξυπηρετική.

Αίτηση Ενεργοποίησης
Η κατάσταση των αιτήσεων ενημερώνεται σε ημερήσια βάση από την εφαρμογή wCRM σε συνδυασμό με το Siebel CRM σύστημα της Tellas, εξασφαλίζοντας την έγκαιρη και σωστή ενημέρωση του συνδρομητή για την πορεία της αίτησής του.

Αίτημα Τεχνικού Ελέγχου
Ο συνδρομητής μπορεί να ενημερώνεται σε πραγματικό χρόνο για τις ενέργειες που πραγματοποιούνται έως και την ολοκλήρωση της επίλυσης του αιτήματός του. Η πορεία των τεχνικών αιτημάτων των συνδρομητών ενημερώνεται σε ημερήσια βάση από το σύστημα διαχείρισης τεχνικών θεμάτων της Tellas.

Η ανάπτυξη της συγκεκριμένης web εφαρμογής εντάσσεται στο πλαίσιο της ενοποίησης και αναβάθμισης των συστημάτων και των διαδικασιών εξυπηρέτησης των συνδρομητών της Τellas αξιοποιώντας την πολύχρονη εμπειρία της WIND στον τομέα αυτό. Σημειώνεται ότι πρόσφατα στο τμήμα Εξυπηρέτησης συνδρομητών Tellas, δημιουργήθηκαν νέες οργανωτικές δομές και ενσωματώθηκαν νέα εργαλεία με αποτέλεσμα τη μέγιστη αυτοματοποίηση των διαδικασιών, της παρακολούθησης της πορείας των αιτήσεων συνδρομής αλλά και κάθε αιτήματος πελάτη.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Nova

Η Nova παρουσιάζει νέες προσφορές κινητής, internet & ψυχαγωγίας

Η Nova ενοποιείται με τη Wind και λανσάρει νέα προϊόντα μέσα από ένα μεγαλύτερο δίκτυο καταστημάτων.

Smartphones WIND Nova Black Friday 2022

Η Black Friday ξεκίνησε στη Nova-Wind με τιμές σε συσκευές και υπηρεσίες

Οι καταναλωτές θα βρουν προσφορές σε πακέτα υπηρεσιών, επικοινωνίας και ψυχαγωγίας, smartphones και αξεσουάρ τελευταίας τεχνολογίας σε τιμές έως και -70%.

Business WIND

H Nova αναπτύσσει ιδιόκτητο δίκτυο οπτικών ινών 10 Gigabit μέχρι το σπίτι (FTTH)

Η Nova θα δημιουργήσει το δικό της ιδιόκτητο δίκτυο οπτικών ινών (Fiber to the home), και θα συνεχίσει να επενδύει σε δίκτυα νέας γενιάς (5G).

Business Nova WIND

Hellenic Open Fiber (HOF): Νέα εποχή για τις υποδομές οπτικών ινών από τη θυγατρική της Nova – Wind

Το σύνολο των επενδύσεων της Nova-Wind για τεχνολογίες νέες γενιάς πρόκειται να ξεπεράσει τα 1,3 δισ. ευρώ, μέχρι το 2026 και αφορά κυρίως στην επέκταση του δικτύου οπτικών ινών στο σπίτι (FTTH) και στην εθνική κάλυψη του δικτύου 5G.