Internet

To Disney+ ξεπερνά σε συνδρομητές το HBO Max – Παραμένει στην κορυφή το Netflix

H Disney αποκάλυψε ότι το Disney+ προσέλκυσε 12,1 εκατομμύρια νέους συνδρομητές μεταξύ Ιουλίου και Σεπτεμβρίου του τρέχοντος έτους, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό εγγεγραμμένων χρηστών στην πλατφόρμα στα 164,2 εκατομμύρια. Το Hulu και το ESPN Plus πρόσθεσαν επίσης περισσότερους πελάτες, αφήνοντας το House of Mouse να οδεύει προς τα Χριστούγεννα με μια μεγάλη ομάδα 235 εκατομμυρίων συνδρομητών.

Σύμφωνα με τα νούμερα που παρουσίασε το χαρτοφυλάκιο του WBD, εξυπηρετεί αυτή την στιγμή μόλις 95 εκατομμύρια συνδρομητές, έχοντας συγκεντρώσει μόνο 2,8 εκατομμύρια νέους πελάτες το προηγούμενο τρίμηνο. Το Netflix πρόσθεσε ακόμη λιγότερους συνδρομητές (2,4 εκατομμύρια) την ίδια περίοδο, αλλά ο παγκόσμιος αριθμός του ανέρχεται στα 223 εκατομμύρια χρήστες και το διατηρεί στην κορυφή.

Από τις πιο γνωστές υπηρεσίες ροής, το Disney+ συνεχίζει να αναπτύσσεται με τον ταχύτερο ρυθμό. Ωστόσο, έχει αρκετό δρόμο να διανύσει ώστε να φτάσει στα επίπεδα του Netflix, που μοιάζει να έχει ανακάμψει μετά από τα συνεχόμενα τρίμηνα πτώσης.

Επεξεργάστηκε την 9 Νοεμβρίου 2022 15:11

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Σπύρος Τζάνης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.