Internet

Tο Microsoft Teams αποκτά μια προβολή νοηματικής γλώσσας

Η Microsoft αποκτά μια νέα ειδική προβολή νοηματικής γλώσσας για την πλατφόρμα τηλεδιάσκεψης Microsoft Teams. Η λειτουργία επιτρέπει στους χρήστες της νοηματικής γλώσσας να επιλέγουν έως και δύο βίντεο άλλων συμμετεχόντων που θα διορθωθούν σε μια κεντρική τοποθεσία.

Η Microsoft λέει ότι οι χρήστες του Teams μπορούν να ενεργοποιήσουν τη δυνατότητα για όλες τις συσκέψεις ή για κάθε συνάντηση, κάτι που είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για άτομα με προβλήματα ακοής. Οι διερμηνείς της νοηματικής γλώσσας μπορούν να ανατεθούν πριν από την έναρξη μιας σύσκεψης, εάν βρίσκονται εντός του οργανισμού σας και οι εξωτερικοί διερμηνείς μπορούν να ανατεθούν μόνο σε μια σύσκεψη χρησιμοποιώντας την καρτέλα Προσβασιμότητα στις ρυθμίσεις της εφαρμογής.

Η ροή με προτεραιότητα αλλάζει όταν κοινοποιείται μια παρουσίαση, αλλά θα εξακολουθεί να διακρίνεται εύκολα από τους άλλους συμμετέχοντες, διατηρώντας μεγαλύτερο μέγεθος και υψηλή ποιότητα βίντεο. Η προβολή της νοηματικής γλώσσας είναι επίσης προσωπική για τον χρήστη, ενώ για τους άλλους συμμετέχοντες στην κλήση δεν θα υπάρχει ειδοποίηση ή μετατροπή της προβολής τους.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Σπύρος Τζάνης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.