Το Microsoft Teams σας μεταμορφώνει σε ένα 3D avatar από τον Μάιο

Microsoft Teams, Το Microsoft Teams σας μεταμορφώνει σε ένα 3D avatar από τον Μάιο

Η Microsoft προσθέτει τα 3D avatars της για όλους τους χρήστες του Microsoft Teams από τον Μάιο, σύμφωνα με μια ενημέρωση στον οδικό χάρτη της Microsoft 365. Η Microsoft ανακοίνωσε αρχικά τη δυνατότητα avatars το 2021 και το δοκιμάζει ιδιωτικά τους τελευταίους μήνες.

Τα Avatar στο Microsoft Teams έχουν σχεδιαστεί για να επιτρέπουν στους χρήστες να αποφεύγουν να εμφανίζονται στην κάμερα κατά τη διάρκεια συσκέψεων. Εάν δεν έχετε διάθεση για βίντεο ή χρειάζεστε ένα διάλειμμα από συνεχείς κλήσεις, μπορείτε να ανταλλάξετε ένα 3D avatar που θα κάνει κίνηση με βάση μόνο τα φωνητικά σας στοιχεία — δεν χρειάζεται καθόλου κάμερα.

Η Microsoft σχεδιάζει επίσης να χρησιμοποιήσει αυτά τα άβαταρ στις συναρπαστικές 3D συναντήσεις της που έχει συνεργαστεί με τη Meta για να διαθέσει σε ακουστικά VR. Η Microsoft φτιάχνει ένα πρόγραμμα-πελάτη Teams για ακουστικά Meta Quest για να επιτρέπει στους ανθρώπους να πραγματοποιούν συσκέψεις σε VR με τρισδιάστατα avatar που διαθέτουν αιωρούμενα emoji και κινούμενα σχέδια, όπως η δυνατότητα να σηκώνουν τα χέρια.

Ο Σπύρος Τζάνης είναι δημοσιογράφος. Στο επίκεντρό του βρίσκονται οι επιχειρήσεις τεχνολογίας, ενώ λατρεύει και ότι αφορά το gaming.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.

Software featured Microsoft

Microsoft Mesh: Η virtual πλατφόρμα συσκέψεων στο Teams

Έναν νέο τύπο “υβριδικής” εργασίας προτείνει η Microsoft, συστήνοντας το Mesh που επιτρέπει στα avatar των εργαζομένων να συναντώνται.