Internet

To Netflix ετοιμάζεται να ανεβάσει τις τιμές

Το Netflix σχεδιάζει να αυξήσει την τιμή των προγραμμάτων συνδρομής χωρίς διαφημίσεις λίγους μήνες μετά το τέλος της απεργίας των ηθοποιών του Χόλιγουντ, αναφέρει η Wall Street Journal.

Η WSJ είπε ότι «άτομα που γνωρίζουν το θέμα» την ενημέρωσαν ότι το Netflix πιθανότατα θα ξεκινήσει την αύξηση των τιμών του στις ΗΠΑ και τον Καναδά. Η WSJ δεν μπόρεσε να επιβεβαιώσει πόσο θα αυξηθούν οι τιμές ή πότε θα ξεκινήσουν οι αυξήσεις.

Το Netflix αύξησε για τελευταία φορά τις τιμές στις αρχές του 2022, χρεώνοντας 9,99 $ το μήνα για το Βασικό πρόγραμμα, 15,49 $ το μήνα για το Πρόγραμμα Standard και 19,99 $ ανά μήνα για το πρόγραμμα Premium.

Το Βασικό πρόγραμμα έκτοτε καταργήθηκε και αντικαταστάθηκε από ένα Standard με διαφημίσεις που κοστίζει 6,99 $ ανά μήνα.

Πολλές είναι οι πλατφόρμες TV streaming που ανεβάζουν τις τιμές της φετινής χρονιάς. Το Disney+ χωρίς διαφημίσεις θα είναι σύντομα 13,99 $ το μήνα και το Hulu χωρίς διαφημίσεις θα είναι 17,99 $ το μήνα. Και οι αυξήσεις αυτές θα είναι άμεσες, μέχρι το τέλος αυτού του μήνα.

Επεξεργάστηκε την 4 Οκτωβρίου 2023 14:16

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.