Internet

To Netflix προσθέτει νέα λειτουργία που αφορά την κοινή χρήση κωδικών

Το Netflix ως γνωστόν δίνει “μάχη” για να σταματήσει οριστικά την κοινή χρήση κωδικών ανάμεσα στους χρήστες, κάτι που αναμένεται να υλοποιηθεί από το 2023. Για να συμβεί αυτό η εταιρεία βάζει γερές βάσεις με μερικές νέες επιλογές.

Αρχικά, ξεκίνησε ένα εργαλείο μεταφοράς προφίλ, επιτρέποντάς σας να μεταφέρετε το προφίλ σας στο Netflix από έναν λογαριασμό σε άλλο. Στη συνέχεια, ξεκίνησε μία φθηνότερη λειτουργία που υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που όμως περιλαμβάνουν σημαντικούς περιορισμούς. Και τώρα, η συνδρομητική υπηρεσία λανσάρει μια νέα δυνατότητα που θα διευκολύνει τη διαχείριση των συσκευών που είναι συνδεδεμένες στον λογαριασμό σας.

Η νέα δυνατότητα θα εμφανίζει όλες τις πρόσφατες συσκευές που χρησιμοποιήσατε πρόσφατα για να εισέλθετε στο Netflix. Λειτουργεί ως ιστορικό όλων των συσκευών που έχουν μεταδώσει περιεχόμενο από το λογαριασμό σας στο Netflix και εμφανίζει την κατά προσέγγιση τοποθεσία της smart TV, του κουτιού ροής, του tablet, του υπολογιστή ή του τηλεφώνου, η διεύθυνση IP, η τελευταία ώρα και ημερομηνία παρακολούθησης και ο τύπος συσκευής.

Υπάρχει ένα κουμπί Έξοδος δίπλα σε κάθε όνομα συσκευής, ώστε να μπορείτε να αποσυνδεθείτε εξ αποστάσεως. Έτσι, αν αφήσετε το Netflix συνδεδεμένο στον υπολογιστή του φίλου σας ενώ μένετε στο σπίτι του και ξεχάσατε να αποσυνδεθείτε, οι νέες ρυθμίσεις θα σας επιτρέψουν να το κάνετε εξ αποστάσεως.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Σπύρος Τζάνης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.