Internet

To Spotify έρχεται στο Facebook, μαζί με αυξήσεις στις τιμές του

Το Facebook News Feed αποκτά τον Spotify Player σε iOS και Android, ενώ η μουσική υπηρεσία ανακοίνωσε και αυξήσεις τιμών. Αυτό που μέχρι σήμερα ήταν γνωστό ως Project Boombox, σταδιακά θα γίνει διαθέσιμο σε όλους τους χρήστες του Facebook από το κινητό.

Τη νέα δυνατότητα θα την έχουν τόσο οι δωρεάν όσο και οι Premium συνδρομητές του Spotify, οι οποίοι θα μπορούν να έχουν την δυνατότητα να ακούνε απευθείας ένα μουσικό κομμάτι στο Facebook app στο iOS και το Android, χωρίς να είναι ανάγκη να ανοίγουν την ξεχωριστή εφαρμογή του Spotify στο κινητό τους για αυτό το σκοπό.

Η νέα υπηρεσία είναι ήδη διαθέσιμη σε αρκετές χώρες, αλλά όχι ακόμα στην Ελλάδα. Σταδιακά, μέσα στους επόμενους μήνες θα προστεθούν και άλλες χώρες στη λίστα όσων θα μπορούν να βλέπουν ένα πλήκτρο Play για ένα μουσικό κομμάτι που διαμοιράζεται κανείς μέσω Facebook.

Το Spotify ανακοίνωσε αλλαγές και στην τιμολογιακή του πολιτική στην Ευρώπη, με το Φοιτητικό πακέτο να ανεβαίνει από τα 4.99 στα 5.99 ευρώ, ένα ευρώ αύξηση πήρε και η μηνιαία χρέωση του Spotify Duo, ενώ το οικογενειακό πακέτο του Spotify θα κοστίζει 17.99 ευρώ τον μήνα από τα 14.99 που κόστιζε μέχρι σήμερα.

Επεξεργάστηκε την 27 Απριλίου 2021 21:30

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νίκος Καϊμακάμης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.