Το WhatsApp για Android υποστηρίζει την συνοδευτική λειτουργία και τη σύνδεση με tablet

WhatsApp για Android, Το WhatsApp για Android υποστηρίζει την συνοδευτική λειτουργία και τη σύνδεση με tablet

Η τελευταία έκδοση beta του WhatsApp για Android φέρνει τη συνοδευτική λειτουργία που σας επιτρέπει να συνδέσετε ένα δευτερεύον τηλέφωνο με τον κύριο λογαριασμό σας. Ακόμη επιτρέπει να συνδέσετε έως και τέσσερα τηλέφωνα Android με τον κύριο λογαριασμό σας και να έχετε πρόσβαση σε όλες τις κανονικές λειτουργίες της εφαρμογής και την κρυπτογράφηση μηνυμάτων.

Η συνοδευτική λειτουργία ενεργοποιείται μεταβαίνοντας στο μενού επιλογών και επιλέγοντας «Σύνδεση συσκευής». Η λειτουργία είναι διαθέσιμη μόνο σε ορισμένους χρήστες beta προς το παρόν, ενώ για την ευρύτερη διάθεση στο κοινό θα χρειαστεί περισσότερο χρόνο.

Η τελευταία έκδοση beta του WhatsApp για Android προσφέρει επίσης τη δυνατότητα σύνδεσης ενός tablet Android. Αυτή η λειτουργία είναι διαθέσιμη μόνο σε ορισμένους δοκιμαστές beta προς το παρόν και βρίσκεται στην επιλογή beta συνδεδεμένων συσκευών στην ενότητα συσκευών του μενού ρυθμίσεων. Η διαδικασία σύζευξης είναι απλή και γίνεται μέσω της σάρωσης ενός κωδικού QR.

Ο Σπύρος Τζάνης είναι δημοσιογράφος. Στο επίκεντρό του βρίσκονται οι επιχειρήσεις τεχνολογίας, ενώ λατρεύει και ότι αφορά το gaming.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software WhatsApp

WhatsApp: Νέα φίλτρα συνομιλίας σας βοηθούν να βρίσκετε εύκολα το μήνυμα που θέλετε

Το WhatsApp κυκλοφορεί νέα φίλτρα συνομιλίας για να διευκολύνει την εύρεση των μηνυμάτων που αναζητάτε χωρίς να χρειάζεται ατελείωτο scroll.

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.