Internet

Twitter Blue: Διαθέσιμη η συνδρομή των 8$ με το checkmark

Το Twitter κυκλοφόρησε σήμερα την ενημερωμένη προσφορά συνδρομής Twitter Blue με κόστος 7,99$ το μήνα. Η τιμή είναι ανεβασμένη κατά 3$ μετά από απόφαση του νέου ιδιοκτήτη Elon Musk.

Ο Musk αρχικά ήθελε να χρεώσει τους συνδρομητές 20$ αλλά τελικά κατέληξε στα 8$. Ίσως σε αυτό έπαιξε ρόλο το οργισμένο σχόλιο του Stephen King για το θέμα. Αυτή η συνδρομή αφαιρεί τις διαφημίσεις από τα άρθρα και προσθέτει προσθέτει το ίδιο μπλε και άσπρο σήμα που το Twitter έδινε μέχρι τώρα μόνο σε επαληθευμένους λογαριασμούς.

Ο μεγιστάνας έχει δηλώσει στο παρελθόν την αποστροφή του για το γεγονός ότι το σήμα επαλήθευσης παρέχεται μόνο σε λογαριασμούς δημοσίων προσώπων, επιχειρήσεων, διασημοτήτων, δημοσιογράφων και άλλων χρηστών υψηλού προφίλ που κινδυνεύουν να πλαστογραφηθούν στο κοινωνικό δίκτυο.

Όσο για το πώς θα επαληθεύονται τώρα οι λογαριασμοί για να αποφευχθούν τα fake accounts δε γνωρίζουμε. Νωρίτερα, πάντως, χαρακτηρίστηκαν “official” κάποιοι λογαριασμοί που είχαν προηγουμένως επαληθευτεί αλλά ο Musk είπε ότι “σκότωσε” αυτό το label.

Από τώρα, οι λογαριασμοί που είχαν επαλήθευση πριν από την κυκλοφορία του νέου Twitter Blue διατηρούν τα σήματα επαλήθευσης, αλλά ο Musk είπε ότι αυτά θα αφαιρεθούν για όσους δεν πληρώσουν.

Το Twitter Blue θα περιλαμβάνει επίσης τις “μισές διαφημίσεις”, τη δυνατότητα δημοσίευσης βίντεο μεγαλύτερης διάρκειας και πρόσβαση σε νέες λειτουργίες του Twitter Blue. Στην τιμή των 7,99 δολαρίων και με 50% λιγότερες διαφημίσεις, ορισμένοι εικάζουν ότι το Twitter Blue θα μπορούσε να κοστίσει χρήματα στο Twitter, ειδικά για όσους εγγράφονται στο Twitter Blue μέσω της εφαρμογής iOS, καθώς το Twitter θα πρέπει να δώσει στην Apple μειωμένη συνδρομή.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.