Αλλάζει το Twitter [News & Views]

Το νέο της ημέρας είναι η ανακοίνωση από το Twitter πως πρόκειται να γίνουν μια σειρά από αλλαγές με πιο έντονη ίσως αυτή που αλλάζει (πάλι) η όψη του προφίλ των χρηστών. Άλλες αλλαγές είναι η νέα app για το iPad καθώς και η διακοπή των συνδέσεων με το twitpic & yfrog ώστε να έχει πλέον τον πλήρη έλεγχο των φωτογραφιών που ανεβαίνουν σ’ αυτό.

Το παράδοξο στην υπόθεση των συνεχόμενων αλλαγών είναι πως το twitter προσπαθεί να γίνει περισσότερο facebook και το facebook περισσότερο Twitter. Για να δουμε, θα συναντηθούν στη μέση;

Επεξεργάστηκε την 18 Ιανουαρίου 2022 15:10

Σχόλια

  • "Το παράδοξο στην υπόθεση των συνεχόμενων αλλαγών είναι πως το twitter προσπαθεί να γίνει περισσότερο facebook και το facebook περισσότερο Twitter. Για να δουμε, θα συναντηθούν στη μέση;"

    Σωστή παρατήρηση! Κι όμως αυτό το σκηνικό εγώ το βλέπω σαν ένα αστείο... Ο ένας προσπαθεί να γίνει καλύτερος από τον άλλο και στο τέλος θα καταλήξουν ίδιοι (ή σχεδόν ίδιοι, για να μην είμαι απόλυτος), πιστεύω.

  • δεν εχεις και αδικο... αυτό το 'σχεδόν ίδιοι' το φοβαμαι και γω. (καλα νεα για το Google + που καλώς ή κακώς τραβάει (ελαφρως) διαφορετικό δρόμο).

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Βασίλης Δρόλιας

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.