Internet

Virtual shopping therapy σε 20 εμπορικά καταστήματα της Αθήνας

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών δημιούργησε μια online εφαρμογή μέσω της οποίας ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να επισκεφτεί εικονικά ένα φυσικό κατάστημα ή μια επιχείρηση να κάνει “shopping therapy” και να προχωρήσει ακόμα και σε ηλεκτρονκικές αγορές. Σε πρώτη φάση η περιήγηση άφορα 20 επιχειρήσεις που βρίσκονται στην Πλάκα και το Μοναστηράκι ενώ στο επόμενο διάστημα αναμένεται ο αριθμός να αυξηθεί.

Κατά τη διάρκεια της περιήγησης ο επισκέπτης μπορεί να δει προϊόντα και να λάβει πληροφορίες με σήμανση (tags), τα οποία, εάν επιλέξει, μπορεί είτε να μεταφερθεί στη σχετική προϊοντική σελίδα στο ηλεκτρονικό κατάστημα της εκάστοτε επιχείρησης για αγορά.

Για μεγαλύτερη διευκόλυνση, υπάρχουν σχετικές ενδείξεις πλοήγησης στον φυσικό διάδρομο αλλά και λειτουργίες, όπως το Panorama (πανοραμικές εικόνες στα σημεία του Walkthrough) που προβάλουν ολοκληρωμένα χώρους του καταστήματος με μεγαλύτερη λεπτομέρεια ή το «timeline» όπου παρουσιάζονται όλα τα σημεία ενδιαφέροντος της περιήγησης, όπως προϊόντα και προωθητικές ενέργειες σε μια οθόνη.

Η online εφαρμογή είναι διαθέσιμη για Virtual shopping therapy εδώ!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αλέξανδρος Παππάς

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.