ADSL Internet από τη Vivodi με 11€ το μήνα

Η Vivodi Telecom, ταράζει και πάλι τα νερά της ευρυζωνικότητας στην ελληνική αγορά με μία νέα, καταπληκτική προσφορά. Το DSLcube, το προϊόν που περιλαμβάνει σε ένα πακέτο όλα όσα χρειάζεται κανείς για να συνδεθεί με το Internet υψηλών ταχυτήτων, προσφέρει για λίγες μόνο μέρες και πιο συγκεκριμένα από την 1η έως την 15η Οκτωβρίου ADSL σύνδεση, μέσω του ιδιόκτητου δικτύου της, έως 8Mbps για ασταμάτητο «σερφάρισμα», μόνο με €99, για 9 ολόκληρους μήνες.

Η προσφορά ισχύει και για συνδέσεις ADSL εκτός του ιδιόκτητου δικτύου της Vivodi (πρόσβαση τύπου ΑΡΥΣ) σε ταχύτητες έως 2Mbps για 6 μήνες. Επιπλέον, το πακέτο περιλαμβάνει το τέλος ενεργοποίησης της ADSL πρόσβασης καθώς και modem/router συμβατό με PSTN & ISDN γραμμές.

Το DSLcube θα το βρείτε μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων στα καταστήματα ΠΛΑΙΣΙΟ, FNAC, MEDIAMARKT, Παπασωτηρίου, την Ηλεκτρονική Αθηνών, το e-shop.gr, το δίκτυο εμπορικών συνεργατών της Vivodi ή καλώντας στο 13880 για να σας αποσταλεί ταχυδρομικά με αντικαταβολή.

Επεξεργάστηκε την 26 Ιανουαρίου 2009 19:35

Σχόλια

  • ολες οι εταιριες εκτος του ΟΤΕ εχουν παρα πολυ καλες προσφορες !! Το θεμα ειναι ο χρονος που κανουν να σου ενεργοποιησουν την γραμμη !!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αλέξανδρος Παππάς

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.