3ο Web World Expo 2013, 9-10 Μαρτίου στο Ζάππειο Μέγαρο

Με μεγάλη συμμετοχή από εκθέτες, χορηγούς, και κοινό αναμένεται να διεξαχθεί η 3η Web World Expo 2013 το αυτό το Σαββατοκύριακο 9 & 10 Μαρτίου στο Ζάππειο Μέγαρο. Όλες οι επιχειρήσεις που συμμετέχουν προετοιμάζονται να παρουσιάσουν ότι πιο νέο υπάρχει στις υπηρεσίες προβολής στο internet, τα Social Media, και τις εφαρμογές για smartphones.

Εκθέτες: ARTECNIKO MULTIMEDIA SOLUTIONS, Aspx.gr, backbonetechnology, creative-ideas, dvs.gr, focus-on, infix, innoetics, interTEN, iServices, manbiz, Naxtech, OnScreen, penguin city-webelements, pla.NET.gr, ThinkOpen, upcom, VERGOS.NET.POWER

Για ακόμα μια χρονιά το Techblog.gr είναι Χορηγός Επικοινωνίας του Web World Expo 2013.

Μεγάλη συμμετοχή από επιχειρήσεις διαφόρων κλάδων της Ελληνικής οικονομίας αναμένεται και στο συνέδριο που θα διεξαχθεί παράλληλα με την έκθεση στον χώρο του Ζαππείου το Σάββατο 9 Μαρτίου με ομιλίες από τους πιο έγκυρους φορείς του δημοσίου & ιδιωτικού τομέα αλλά και των επιχειρήσεων.

Το πρόγραμμα του συνεδρίου μπορείτε να το βρείτε στο www.webworldexpo.gr

Το ωράριο λειτουργίας της έκθεσης είναι από 11:00 π.μ μέχρι 20:00 μ.μ. και τις δυο ημέρες και η είσοδος στην έκθεση επιτρέπεται μόνο με πρόσκληση ή επαγγελματική κάρτα.

Επεξεργάστηκε την 7 Μαρτίου 2013 8:25

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αλέξανδρος Παππάς

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.