Internet

WIND 5G: Αυτά είναι τα πιστοποιημένα 5G smartphones

Ακολουθεί η λίστα με τις πιστοποιημένες από τη WIND συσκευές 5G. Σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές, όλο και περισσότερες συσκευές θα πιστοποιούνται σταδιακά και θα παρέχουν πρόσβαση στο WIND 5G. Από τη νέα χρονιά αναμένεται να ανακοινωθούν τα πρώτα εμπορικά διαθέσιμα πακέτα WIND 5G.

Πρόσβαση στο δίκτυο WIND 5G μπορούν να έχουν όλοι οι συνδρομητές WIND , ιδιώτες κι επιχειρήσεις, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση κι ανεξαρτήτως προγράμματος (συμβόλαιο, καρτοσύνδεση, καρτοκινητή). Μόνη προϋπόθεση είναι να διαθέτουν 5G συσκευή που έχει πιστοποιηθεί στο δίκτυο WIND.

Πως να ενεργοποιήσεις το 5G στο smartphone σου [Βήμα-βήμα]

Σύντομα η WIND θα προσθέσει περισσότερες συσκευές 5G όπως:

Τι είναι το 5G

Η ταχύτητα με την οποία θα επικοινωνείς και θα «κατεβάζεις» από το διαδίκτυο μέσω 5G εκτοξεύεται. Πλέον η καθημερινή χρήση του Internet, δηλαδή η λήψη μεγάλων αρχείων, το uploading, το streaming UHD περιεχομένου, οι βιντεοκλήσεις και το online gaming θα γίνονται χωρίς καθυστερήσεις και με εντυπωσιακές ταχύτητες. Προσφέρει αμέτρητες δυνατότητες, όπως το να μοιράζεσαι το hotspot σε πολύ υψηλότερες ταχύτητες, μέχρι το να ελέγχεις χωρίς καθυστερήσεις όλες τις συνδεδεμένες 5G συσκευές, όπως τα φώτα του σπιτιού, τις κάμερες ασφαλείας, το αυτοκίνητο σου και άλλα.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Επεξεργάστηκε την 18 Δεκεμβρίου 2020 13:35

Σχόλια

  • Δεν έχω καταλάβει δηλαδή εγώ που έχω poco f2 Pro δεν θα έχω 5g.???? Τι πιστοποιημένα και παραμύθια είναι αυτά. Αν η συσκευή είναι 5g θα πιάνει κιόλας

    • Δυστηχως όχι...
      Αλλά υπάρχει λύση. Βάζεις την sim σε πιστοποιημενο smartphone, ενεργοποιείς το 5g και είσαι οκ..

      • Σωστό αυτό που λες Σακη έτσι θα λειτουργήσει σίγουρα . Απλά πρέπει να ξεγελάσεις την εταιρεία για να στο ενεργοποιήσει

    • Φίλε οι εταιρείες μας κοροϊδεύουνε αν η συσκευή σου υποστηρίζει τη συχνότητα N78 3500MHZ είναι απόλυτα συμβατή Να βλέπεις Μόνο τη συχνότητα για να ξέρεις αν καλύπτεσαι εγώ έχω το Xiaomi Mi Mix 3 5G ((( το έχω δοκιμάσει στο Λονδίνο στο δίκτυο 5G τις Vodafone και λειτουργεί άψογα ) )) snapdragon855 με σύνδεση Cosmote η Cosmote έχει ήδη ενεργοποιήσει το 5g αλλά το έχει κλειδωμένο και το ξεκλειδώνει μόνο σε συσκευές που είναι αγορασμένες από την ίδια την Cosmote και μόνο σε πολύ ακριβά μοντέλα. Το έχω ψάξει πολύ το θέμα Δεν υπάρχει θέμα συμβατότητας λένε ψέματα το 5g της Cosmote λειτουργεί στην συχνότητα 3.500 mhz N78 η συχνότητα αυτή καλύπτεται πλήρως από την δικιά μου συσκευή και όχι μόνο αυτη .το 5G είναι δίκτυο δεν είναι υπηρεσία Οπότε όποιος μιλάει για συμβατότητα η πιστοποίηση Απλά κοροϊδεύει Η μόνη διαφορά του 5g από το 4G είναι ότι υποστηρίζει πολύ μεγαλύτερες ταχύτητες. Θέμα συμβατότητας υπήρχε μόνο στο VoWiFi & VoLte που είναι μία πολύπλοκη υπηρεσία δεν υποστηρίζεται από όλες τις συσκευές και για να λειτουργήσει χρειάζεται ειδικές IP ρυθμίσεις από το δίκτυο που χρησιμοποιούμε.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αλέξανδρος Παππάς

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.