WIND: Απεριόριστα δωρεάν data για 10 μέρες για όλους τους συνδρομητές

, WIND: Απεριόριστα δωρεάν data για 10 μέρες για όλους τους συνδρομητές

Δωρεάν απεριόριστα data σε όλους τους συνδρομητές συμβολαίου WIND για 10 ημέρες μέσα από το myWind app για iOS και Android. Η υπηρεσία μπορεί να ενεργοποιηθεί 1 φορά μέχρι και 02/01/2020 και ισχύει για 10 ημέρες. Μετά την κατανάλωση 15GB για χρήση εντός Ελλάδος, συνεχίζεται η απεριόριστη χρήση Mobile Internet με μειωμένη ταχύτητα έως και 1 Μbps μέχρι τη λήξη ισχύος της υπηρεσίας.

Τα διαθέσιμα data από την υπηρεσία Δωρεάν Unlimited GB για 10 ημέρες είναι πρώτα σε προτεραιότητα κατανάλωσης σε σχέση με τα διαθέσιμα Data από βασικό πρόγραμμα – πακέτο ή υπηρεσία & για όσο είναι ενεργή η υπηρεσία, δεν καταναλώνονται data από βασικό πρόγραμμα ή άλλες υπηρεσίες για χρήση εντός Ελλάδας.

COSMOTE: Απεριόριστα δωρεάν data για 10 μέρες για όλους τους συνδρομητές

Η προσφορά είναι διαθέσιμη αποκλειστικά στο myWIND (app ή desktop) και ισχύει για συνδρομητές συμβολαίου κινητής ιδιωτών & επαγγελματιών καθώς και συνδρομητές ιδιωτών στα προγράμματα SimpleFi on the Go. Τα MB της υπηρεσίας αφορούν σε πλοήγηση που γίνεται εντός Ελλάδας μέσω WΕΒ και WAP Browsing. Δεν ισχύουν για πλοήγηση που γίνεται κατά την περιαγωγή στην Ε.Ε. (Ζώνη 1) και σε χώρες του υπόλοιπου κόσμου (Ζώνες 2-7).

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
vasilisN9

Και εγώ πήρα την απίστευτη προσφορά από την Vodafone. Απεριόριστα Data για 7 μέρες με 5€. Ληγμένα στην Vodafone δεν υπάρχουν.

Παναγιώτης

Καλά η Cosmote δίνει απεριόριστα data για 10 μέρες και σε καρτοκινητή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Nova

Η Nova παρουσιάζει νέες προσφορές κινητής, internet & ψυχαγωγίας

Η Nova ενοποιείται με τη Wind και λανσάρει νέα προϊόντα μέσα από ένα μεγαλύτερο δίκτυο καταστημάτων.

Smartphones WIND Nova Black Friday 2022

Η Black Friday ξεκίνησε στη Nova-Wind με τιμές σε συσκευές και υπηρεσίες

Οι καταναλωτές θα βρουν προσφορές σε πακέτα υπηρεσιών, επικοινωνίας και ψυχαγωγίας, smartphones και αξεσουάρ τελευταίας τεχνολογίας σε τιμές έως και -70%.

Business WIND

H Nova αναπτύσσει ιδιόκτητο δίκτυο οπτικών ινών 10 Gigabit μέχρι το σπίτι (FTTH)

Η Nova θα δημιουργήσει το δικό της ιδιόκτητο δίκτυο οπτικών ινών (Fiber to the home), και θα συνεχίσει να επενδύει σε δίκτυα νέας γενιάς (5G).

Business Nova WIND

Hellenic Open Fiber (HOF): Νέα εποχή για τις υποδομές οπτικών ινών από τη θυγατρική της Nova – Wind

Το σύνολο των επενδύσεων της Nova-Wind για τεχνολογίες νέες γενιάς πρόκειται να ξεπεράσει τα 1,3 δισ. ευρώ, μέχρι το 2026 και αφορά κυρίως στην επέκταση του δικτύου οπτικών ινών στο σπίτι (FTTH) και στην εθνική κάλυψη του δικτύου 5G.