Internet

WIND Business Fiber: Οπτική ίνα για την επιχείρηση

Σύμμαχος στην παραγωγικότητα είναι για τις επιχειρήσεις οι υπηρεσίες Internet μέσω του δικτύου οπτικών ινών της WIND. Οι ταχύτητες νέας γενιάς απευθύνονται σε επιχειρήσεις κάθε μεγέθους, ακόμη και ατομικές, που αξιοποιούν τις δυνατότητες του διαδικτύου στη λειτουργία τους.

Η επιχείρηση συνδέεται απευθείας με οπτική ίνα και αποκτά μία πλήρη και αναβαθμισμένη εμπειρία επικοινωνίας με ταχύτητες 100 Mbps & 200 Mbps καλύπτοντας απόλυτα τις ολοένα και πιο αυξημένες ανάγκες χρήσης Internet. Χάρη στις δυνατότητες των υπηρεσιών WIND Fiber το download & το upload δεδομένων από το διαδίκτυο γίνεται πιο γρήγορα από ποτέ, το streaming είναι αδιάλειπτο και το buffering αποτελεί παρελθόν.

Οι ενδιαφερόμενοι επαγγελματίες μπορούν να ενημερωθούν για το WIND Business Fiber αλλά και τις ταχύτητες Internet και την κάλυψη του δικτύου οπτικών ινών στην περιοχή και τη διεύθυνση της επιχείρησης τους στο wind.gr/fiber/business.

Ιδιόκτητο δίκτυο οπτικών ινών
Προχωράει εντός χρονοδιαγράμματος η δημιουργία του δικτύου οπτικών ινών της WIND, μια επένδυση που θα ολοκληρωθεί ως το τέλος του 2019. Ήδη έχει ολοκληρωθεί στο 100% το δίκτυο οπτικών ινών στην Καλαμάτα ενώ σημαντική είναι η πρόοδος στην Αττική που θα συνεχιστεί εντατικά και θα ολοκληρωθεί μέσα στο 2018. Αντίστοιχα, στο πρώτο εξάμηνο του 2018 θα ολοκληρωθεί το δίκτυο οπτικών ινών της WIND στη Λάρισα. Το 2019 θα είναι διαθέσιμο το δίκτυο της εταιρείας σε Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο. Οι υποδομές νέας γενιάς που δημιουργεί η WIND είναι μέρος του 5ετούς επενδυτικού πλάνου της WIND Ελλάς για σε κινητή και σταθερή τηλεφωνία, ύψους 500 εκατ. ευρώ.

Επεξεργάστηκε την 28 Φεβρουαρίου 2018 20:15

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αλέξανδρος Παππάς

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.