Ladies Talk | Μαγειρέψτε… με το Nintendo DS!!!

Αν είστε αρχάριοι στη μαγειρική σίγουρα θα χρειαστείτε ένα Nintendo DS για να ξεκινήσατε… Πιάστε κουτάλα, μαχαίρι και την κονσόλα σας!!!! Όχι δε μιλάμε για κάποιο νέο παιχνίδι αλλά για τον ηλεκτρονικό Σεφ τσέπης Cooking Guide… το νέο σύντροφό μας στη κουζίνα! Εργάζεστε σκληρά και δεν σας περισσεύει χρόνος? Σπουδάζετε μακριά από το σπίτι σας? Μήπως ζείτε μόνοι σας και η μαγειρική σας φαίνεται βαριά επιστήμη? Σίγουρα έχετε βιβλία μαγειρικής σπίτι σας που δεν έχετε ασχοληθεί ποτέ να ανοίξετε γιατί αντιλαμβάνεστε ότι χρειάζεστε κάτι παραπάνω από μερικές οδηγίες τυπωμένες σε χαρτί.

Η λύση που θα κάνει εσάς και τις μητέρες σας(!) ευτυχισμένους έρχεται μέσα από το αγαπημένο μας Nintendo DS που με το καινοτόμο τίτλο “Cooking Guide: Can’t Decide What To Eat?” αποδεικνύει πως δεν σκέφτεται μόνο την διασκέδασή μας αλλά και το στομάχι μας!! Ο «ομιλών» οδηγός μαγειρικής (απαιτεί απλή γνώση αγγλικών) μας προτείνει ιδέες και μας καθοδηγεί να μαγειρέψουμε βήμα- βήμα, εύκολα και γρήγορα πάνω από 250 συνταγές μαγειρικής από διαφορετικά έθνη (συμπεριλαμβανομένων και 10 ελληνικών).

Tip: Λειτουργεί με φωνητικές εντολές, μιας και τα χέρια σας θα είναι απασχολημένα, αφήσετε το στον πάγκο τις κουζίνας χωρίς να χρειαστεί να το ξαναγγίξετε. Αναλυτικά βίντεο παρουσιάζουν τους σωστούς τρόπους δραστηριοτήτων: όπως το πως πρέπει να κόβουμε ένα κρεμμύδι μέχρι πως κόβουμε λαχανικά με ταχύτητα Σεφ!!! Προσέχετε τη διατροφή σας? Μην ανησυχείτε, υπολογίζει ακόμα και τις θερμίδες (ουφ…)!

Εκτός από την εκτέλεση της κάθε συνταγής μπορεί να βοηθήσει στην οργάνωση των αγορών από το σούπερ μάρκετ υπολογίζοντας με ακρίβεια τα ψώνια που θα χρειαστούμε για την προετοιμασία ενός φαγητού ή και ολόκληρου γεύματος με ορεκτικά, κυρίως πιάτο και επιδόρπιο! Έτσι δεν θα γυρίζουμε σπίτι έχοντας ξεχάσει τα μισά υλικά!!

To λογισμικό ανήκει στην σειρά Touch! Generations ενώ τα 3 νέα χρώματα του Nintendo DS Lite συμπληρώνουν τις στιλιστικές μας προτιμήσεις!

Ακόμα δεν αποφασίσατε τι θα φάτε σήμερα!??

Επεξεργάστηκε την 9 Ιουνίου 2008 11:45

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αλέξανδρος Παππάς

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.