To 15% των iPhone κατόχων δηλώνουν σε έρευνα ότι θα εγκατέλειπαν το sex, αλλά όχι το κινητό τους

Χρήστες iPhone κλήθηκαν να επιλέξουν ανάμεσα στο ενδεχόμενο να εγκαταλείψουν το smartphone τους ή το sex και το 15% από αυτούς δήλωσε ότι προτιμά να εγκαταλείψει το… δεύτερο! Εντάξει, είναι ερεθιστική η επαφή με τα gadgets της Apple, αλλά μην το παρακάνουμε κιόλας, αγαπημένα μου Fanboys and Fangirls!

Προτού να με… σταυρώσετε, σπεύδω να σας τονίσω ότι τα στοιχεία έρχονται από επίσημη έρευνα που έκανε το Gazelle, εταιρεία που πωλεί gadgets, ενώ δεν είναι και το απαύγασμα της επιστημονικότητας, παρόλο που αφορούν σε ένα δείγμα χιλίων ατόμων. Το post είναι ενδεικτικό της φιλοσοφίας που διέπει ορισμένους καταναλωτές και όχι όλους τους χρήστες iPhone. Και για την ιστορία η ερώτηση που έγινε στους καταναλωτές ήταν: “Ποιο από τα παρακάτω αντικείμενα θα εγκαταλείπατε για ένα σαββατοκύριακο, για χατήρι του iPhone σας;”. Οι διαθέσιμες επιλογές στο ερωτηματολόγιο ήταν: καφές, σοκολάτα, laptop/computer, ντους, γυναίκα, παιδιά, sex.

Εκτός από το ποσοστό των ατόμων που θα εγκατέλειπαν το σεξ για το χατίρι του iPhone, υπήρξε ένα 18% των ερωτηθέντων που δήλωσαν ότι θα εγκατέλειπαν το ντους για ένα σαββατοκύριακο… Εντάξει, με πείσατε δεν δανείζομαι ποτέ το iPhone σας (τάδε έφη ο μικροφοβιακός!). Α! Και για να τα ακούνε οι Facebook freaks εκεί έξω, το 65% των χρηστών iPhone δήλωσαν ότι μπορούν χωρίς το Facebook, αλλά όχι χωρίς το κινητό με σήμα το μήλο, αν και χωρίς μπάνιο και σεξ, μάλλον αυτό θα είναι…σάπιο! Σημεία των καιρών, ή σημεία και τέρατα; Εσείς αποφασίζετε…

Πηγή: 1,2

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νίκος Καϊμακάμης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.