Sharp LC-90LE745U, Η μεγαλύτερη τηλεόραση LED 90 ιντσών

H Sharp LC-90LE745U είναι η μεγαλύτερη τηλεόραση LED με διαγώνι0 90 ιντσών και μπορεί να απεικονίσει περιεχόμενο 3D (τεχνολογία Active) σε πλήρη ανάλυση Full HD 1920×1080 pixels. Φυσικά είναι Smart TV με δυνατότητα σύνδεσης στο ίντερνετ και επιλογή μέσα από δεκάδες εφαρμογές αλλά και πλήρες web browser. Η τιμή που ανακοινώθηκε για την Αμερική είναι 11.000 δολάρια, κάπου στα 8.750 ευρώ.

Επεξεργάστηκε την 19 Ιουνίου 2012 12:20

Σχόλια

  • Νομίζω ότι κάνετε λαθός γιατί μιλάει για 3D σε full HD. Av δεν κάνω λαθός το πάνελ πρεπεί να είναι 4Κ για να βγάλει 3D σε full HD.

  • πρεπει να κατσεις μισο χιλιομετρο μακρυα για να μην βλεπεις τα πιξελ!

  • O φιλος Panagiotis-Volos μαλλον εχει δικιο παιδια...
    Ας μην την θαβουμε την tv ακομα δεν ξερουμε επισημα specs!
    Εξ'αλλου δεν νομιζω να εχουν μυαλο στην sharp να φτιαχνουν τετοια κομματια και να μην εχουν να υπολογισουν ποσο pixeλιασμενη θα ειναι η εικονα...:)

  • O φίλος Panagiotis-Volos μάλλον μπερδεύει το passive 3D με το active 3D.
    Στην παθητική τεχνολογία είναι που η τηλεόραση "χωρίζει" την εικόνα σε λωρίδες για να επιτευχθεί το 3D. Οπότε και είναι δια δύο, άρα εκεί για να παραχθεί Full HD 3D θέλει μεγαλύτερη ανάλυση για να μη διαιρεθεί παραπάνω το 1080p.
    Στην ενεργητική τεχνολογία όποια κι αν είναι η ανάλυση της εικόνας, αυτή και σου "πετάει" στο κάθε μάτι ο φακός των γυαλιών.
    Η συγκεκριμένη τεχνολογία όπως λέει και το άρθρο διαθέτει Active 3D, οπότε η ανάλυση της οθόνης είναι μια και μοναδική, 1920x1080p.
    Η Sharp προφανώς και προορίζει αυτή την τηλεόραση για μεγάλα σαλόνια με πάνω από 3-4 μέτρα απόσταση. Σίγουρα θα χρειαζόταν panel μεγαλύτερης ανάλυσης σε τόσες πολλές ίντσες όπως και να χει..

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.