Κινητό εμφανίζεται σε ασπρόμαυρη ταινία του 1928;

Φυσικά και δεν υπήρχαν κινητά το 1928, όμως σε αυτό το απόσπασμα από ταινία του αγαπημένου ηθοποιού Charlie Chaplin εμφανίζεται μια γυναίκα να περπατάει στο δρόμο κρατώντας… κάτι στο κεφάλι της. Είναι κουτό να υποστηρίξει κάποιος ότι κρατάει κινητό, όμως πραγματικά, όσες φορές και αν το δεις είναι σαν να μιλάει στο κινητό και έχει πλάκα! Δείτε το βίντεο.

Στα σχόλια του βίντεο αναφέρεται ότι εκείνη την περίοδο δεν συμμετείχαν εύκολα σε ταινίες γυναίκες ηθοποιοί και ότι πρόκειται για άντρα ντυμένο γυναίκα ο οποίος κρύβει το πρόσωπό του κρατώντας γάντια! Για την ιστορία να ανφέρουμε ότι η πρώτη δημόσια τηλεφωνική κλήση από κινητό πραγματοποιήθηκε στις 3 Απριλίου του 1973 από τον Martin Cooper της Motorola (Wikipedia).

Επεξεργάστηκε την 29 Οκτωβρίου 2010 17:45

Σχόλια

  • Αποκλείεται το 1928 να κρατούσε μια τεχνολογία που θα φαινόταν την εποχή εκείνη από άλλον πλανήτη ( κινητό) και να μιλούσε δημόσια στο δρόμο. Πόσο μάλλον να το έβγαζαν και σε ταινία. Υπάρχουν άνθρωποι που μιλούν μόνοι τους στο δρόμο αλλά οι περισσότεροι από αυτούς ανήκουν στους οριακά ή όχι με διάγνωση ψυχασθένειας, Επίσης μπορεί να κρατάει κάτι που μοιάζει με κινητό. Δεν ξέρω από που είναι το link αλλά οι Αμερικάνοι αρέσκονται στους urban legends και myths που τις περισσότερες φορές δεν αποδεικνύονται ( δείτε και κανένα mythbusters).

  • κρατάει το λευκό iphone 4 (που ακόμα να κυκλοφορήσει) αλλά όπως λεει και ο φίλος είναι χρόνια μπροστα..
    Έτσι πως το κρατάει έχει ΣΗΜΑ???

  • δίκιο έχει ο george χρόνια πίσωωωωωωωωωωωω

    μάλλον είναι γυναίκα από το μέλλον που γύρισε πίσω για να αγοράσει μετοχές android :)

  • Νομιζω και ο μπροστα εχει, το εχει στην τσεπη στο σακακι πρεπει να εχει sms και παει να το βγαλει.Τωρα η πισω σιγουρα εχει iphone4 δεν βλεπεις που το εχει χουφτωσει κανονικα μην πεσει και γινει χιλια κομματια η retina?

  • εδώ δεν παρατηρήσατε ότι βίντεο δεν έχει φωνή...(χαχαχαχα)-(καλό θα ήταν τοτε το iphone)

  • πως και δεν το πήρε πρέφα ο Λιακοπουλος? Πάντως η κυρα μιλάει κάπου και σε κάτι δεν έχω δει την ταινία βέβαια αλλά εμένα fake φαίνεται
    Άντε να δούμε και τον Μπεν Χουρ με ipad λοιπόν

  • χαχα πολυ καλοοοοοοοοο!
    ειναι τοσο μπροστα που αν κοιταξει πισω της βλεπει μελλον :P

  • Υπάρχει ένα πρόβλημα με το απόσπασμα - δεν υπάρχει πουθενά η σκηνή μέσα στην ταινία "The Circus" του Charlie Chaplin.

    Μπορεί η σκηνή να περιλαμβάνεται στην ταινία "The Circus" που πρωταγωνιστής ο φοβερός τύπος που την ανακάλυψε...

  • Χε χε το ειδα σημερα στις ειδησεις δεν θυμαμαι σε ποιο καναλι ! Γενικα εδειχνε κατι ακυρα και σε μια φαση εδειξε κ το βιντεακι αυτο ! Αργησαν ομως ! Απο το techblog το κλεψανε ! Βαζω στοιχημα ! :p

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.