6 χρόνια iPhone

Πριν από 6 χρόνια, 29 Ιουνίου 2007 κυκλοφόρησε στην αγορά το πρώτο μοντέλο iPhone με οθόνη multi-touch 3.5 ιντσών ανάλυσης 480×320 pixels, επεξεργαστή 620MHz (υποχρονισμένο στα 412MHz), μνήμη RAM 128MB και κάμερα 2 Megapixel. “Το κινητό δεν είναι απλά ένα εργαλείο επικοινωνίας αλλά τρόπος ζωής”, είχε δηλώσει τότε ο Steve Jobs.

Επεξεργάστηκε την 3 Ιουλίου 2013 14:24

Σχόλια

  • Δυστυχώς ακομή και σήμερα, αυτό είναι το βασικό μου κινητό...

  • Αλλαξε για παντα τον κοσμο των smartphones και προς το καλο και με πολλα κακα. Σεβασμος και συμπαθεια, δυο διαφορετικες εννοιες!

  • @vkrd
    Σφάξιμο με το βαμβάκι.
    Πάντως αν δεν τρέφω ιδαιέτερη συμπάθεια προς τα προϊόντα apple. Ήταν κάτι που άλλαξε τις ζωές όλων μας, ακόμα και αυτών που χρησιμοποιούσαμε smartphone και μας κοροϊδεύανε.

  • Φήμες που κυκλοφορούν μέσα από τα γραφεία της εταιρίας, θέλουν την Apple να ετοιμάζεται να παρουσιάσει μέσα στους επόμενους μήνες το iPhone έκτης γενιάς.
    Σύμφωνα με τις φήμες, το νέο iPhone θα είναι μία εξέλιξη του iPhone 5 ως προς τα τεχνικά χαρακτηριστικά και όχι τόσο στην εμφάνιση μιας και θα είναι σχεδόν ίδια...

    Η εταιρία όπως όλα δείχνουν σκέφτεται να παρουσιάσει το νέο iPhone 5S (όπως λογικά θα ονομάζεται) μέχρι τις 20 Σεπτέμβρη, ενώ παράλληλα θα παρουσιάσει και το οικονομικό iPhone, το οποίο θα είναι ελαφρύτερο σε βάρος και θα υστερεί σε τεχνικά χαρακτηριστικά...

    Τέλος η εταιρία όπως είναι λογικό δεν έχει επιβεβαιώσει τίποτα από τις φήμες, όμως το πιο πιθανό είναι να δούμε νέο iPhone κάπου στα μέσα του Σεπτέμβρη και αυτό για να είναι κοντά (χρονικά) με το λανσάρισμα του iOS 7 που αναμένεται να κυκλοφορήσει στο κοινό στις 18 Σεπτεμβρίου.

  • 6 χρόνια iPhone. Το ίδιο. Σαν να μην πέρασε μια μέρα από πάνω του. Κάτι μου λέει πως θα βλέπουμε για χρόνια ακόμα αυτό το βαρετό shape.

  • Πραγμστι ευχαριστω την apple που εδωσε ωθηση σε πολλες εταιριες για καινοτομιες. Τωρα κρατω sgs2 4.2.2 αλαγκαριστο, κατι που λογικα δεν θα γινοταν χωρις αυτη.

  • και ναι χρησιμοποιώ ακόμα iphone 3G , εάν ήταν πιο γρήγορο (βλέπε iphone 3gs) δεν θα άλλαζα ποτέ κινητό ...(του έχω βγάλει τα μάτια με το jailbreak) :)

  • Εχω το iPhone 5 το οποίο είναι εξαιρετικό κινητό αλλά το μόνο που τα χαλάει είναι η μικρή του οθόνη !!
    Είχα το Galaxy s iii και έπεσα πολύ χαμηλά !!
    Πάντως στον πίνακα αναβαθμισεων λέει για 6.1.3 στο iPhone 5 αλλά εγώ έχω 6.1.4 !!
    Δεν ξέρω γιατί δεν το έχει εκεί ??

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.