Acer Liquid Jade Primo: Το πρώτο Windows 10 smartphone της

Το Acer Liquid Jade Primo είναι το πρώτο Windows 10 smartphone της εταιρείας, το οποίο κάνει την πρώτη του επίσημη εμφάνιση στο πλαίσιο της CES 2016. Το Acer Liquid Jade Primo θα ξεκινήσει την εμπορική του πορεία τον Φεβρουάριο, σε τιμή που υπολογίζεται στα 569 ευρώ.

Το Acer Liquid Jade Primo έχει οθόνη full HD διαγωνίου 5.5 ιντσών, ενώ ο επεξεργαστής του είναι ένας Qualcomm Snapdragon 808, με μνήμη RAM 3 GB και εσωτερική μνήμη 32 GB. Εννοείται ότι το νέο Windows 10 smartphone υποστηρίζει το Windows Continuum, έτσι ώστε να μπορεί το κινητό να μετατραπεί σε κανονικός υπολογιστής όταν συνδέεται με οθόνη και τα κατάλληλα περιφερειακά.

Στο πίσω μέρος του Acer Liquid Jade Primo υπάρχει μία κάμερα 21 Megapixels, ενώ στο εμπρός μέρος διαθέτει κάμερα wide angle στα 8 Megapixels. Είναι 4G και έχει συνδεσιμότητα 802.11ac WiFi. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Acer δίνει διάφορες επιλογές αγοράς της συσκευής, μόνη της, μαζί με το Display Dock για χρήση του ως υπολογιστή, κλπ.

Το smartphone διαθέτει συνδεσιμότητα USB Type C για να μπορεί να συνδεθεί με μια σειρά από περιφερειακά. Από τον Φεβρουάριο του 2016 και έπειτα το Acer Liquid Jade Primo θα είναι διαθέσιμο στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική.

Πηγή

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νίκος Καϊμακάμης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.