Acer Liquid Jade Primo: Το πρώτο Windows 10 smartphone της

Το Acer Liquid Jade Primo είναι το πρώτο Windows 10 smartphone της εταιρείας, το οποίο κάνει την πρώτη του επίσημη εμφάνιση στο πλαίσιο της CES 2016. Το Acer Liquid Jade Primo θα ξεκινήσει την εμπορική του πορεία τον Φεβρουάριο, σε τιμή που υπολογίζεται στα 569 ευρώ.

Το Acer Liquid Jade Primo έχει οθόνη full HD διαγωνίου 5.5 ιντσών, ενώ ο επεξεργαστής του είναι ένας Qualcomm Snapdragon 808, με μνήμη RAM 3 GB και εσωτερική μνήμη 32 GB. Εννοείται ότι το νέο Windows 10 smartphone υποστηρίζει το Windows Continuum, έτσι ώστε να μπορεί το κινητό να μετατραπεί σε κανονικός υπολογιστής όταν συνδέεται με οθόνη και τα κατάλληλα περιφερειακά.

Στο πίσω μέρος του Acer Liquid Jade Primo υπάρχει μία κάμερα 21 Megapixels, ενώ στο εμπρός μέρος διαθέτει κάμερα wide angle στα 8 Megapixels. Είναι 4G και έχει συνδεσιμότητα 802.11ac WiFi. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Acer δίνει διάφορες επιλογές αγοράς της συσκευής, μόνη της, μαζί με το Display Dock για χρήση του ως υπολογιστή, κλπ.

Το smartphone διαθέτει συνδεσιμότητα USB Type C για να μπορεί να συνδεθεί με μια σειρά από περιφερειακά. Από τον Φεβρουάριο του 2016 και έπειτα το Acer Liquid Jade Primo θα είναι διαθέσιμο στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική.

Acer Liquid Jade Primo, Acer Liquid Jade Primo: Το πρώτο Windows 10 smartphone της

Acer Liquid Jade Primo, Acer Liquid Jade Primo: Το πρώτο Windows 10 smartphone της

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Οδυσσέας

Νίκο την περασμένη χρονια στην ίδια έκθεση δεν ξαναπαρουσιάστηκε το συγκεκριμένο;;πολύ πριν από τα 950 και 950xl?

Οδυσσέας
forneverarrow

Δυνατό μαραφέτι αλλά πραγματικά… Ξεθαψανε το Galaxy S3, του βάλανε νέα specs και W10, αφαίρεσαν το home button και το έβγαλαν!!! Άθλιο σχεδιαστικά και όσο το store είναι τόσο φτωχό δεν το βλέπω να πουλάει…

tech21man

Αν και εισαι γνωστη τρο λαρ α fomever για το s3 look εχεις δικιο, για το store, δεν ξερεις τι σου γινεται

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple featured MacBook Air

Η Microsoft λέει ότι τα Windows laptop με Snapdragon X Elite θα είναι πιο γρήγορα από το M3 MacBook Air

Η Microsoft θα υποστηρίξει ότι τα επερχόμενα Windows laptop με τον Snapdragon X Elite της Qualcomm είναι ταχύτερα από το Μ3 MacBook Air.

Software featured Microsoft Windows 11

Η Microsoft καταργεί το WordPad από τα Windows 11 μέσα στη χρονιά

Η εφαρμογή WordPad αποτελεί μέρος των Windows από τα Windows 95, αλλά η Microsoft ανακοίνωσε πέρυσι ότι την καταργεί από τα Windows 11.

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.