Acer Liquid Zest Plus: Στις 5,5 ίντσες, 13MPixels camera & Marshmallow

H Acer αποκάλυψε σήμερα ότι έχει έτοιμο το δικό της smartphone στις 5,5 ίντσες το οποίο και θα κυκλοφορήσει στη Β. Αμερική τον Ιούλιο με Android Marhsmallow και κάμερα 13MPixels.

Ο Ταϊβανέζος κατασκευαστής λανσάρει ένα smartphone το οποίο μπορεί να συνδεθεί σε LTE δίκτυα, διαθέτει οθόνη 5,5 ιντσών – δεν αναφέρει την ανάλυση, αλλά γνωρίζουμε ότι είναι HD – έχει πίσω κάμερα με αισθητήρα 13 MPixels και αυτό που η εταιρεία ονομάζει hybrid tri-focusing system το οποίο και επιτρέπει λήψη σε μόλις 0,03 δευτερόλεπτα. Επιπλέον έχει τη δυνατότητα για λήψη selfies με χρονόμετρο όταν κουνήσετε τη συσκευή.

Προ-εγκατεστημένο στη συσκευή, που η Acer θα κυκλοφορήσει με το όνομα Liquid Zest Plus, θα έρθει Android Marshmallow, ενώ όπως ήδη γνωρίζουμε διαθέτει επεξεργαστή MediaTek MT6735, Mali-T720 GPU, μνήμη RAM 2GB, χωρητικότητα 16GB και μπαταρία 5.000 mAh.

Στα θετικά ότι η αρχική τιμή των 250 δολαρίων έχει πλέον μειωθεί και έτσι θα το δούμε τον Ιούλιο – τουλάχιστον στη Β. Αμερική – στα 199 δολάρια.

Acer Liquid Zest Plus, Acer Liquid Zest Plus: Στις 5,5 ίντσες, 13MPixels camera & Marshmallow

Πηγή

Technology editor, gadget freak, electronics engineer, hardware/software reviewer, web developer, amateur astronomer, physics & math lover, trekkie, beekeeper.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Cmvrgr

Low end χαρακτηριστικά. Δεν παίρνω καλύτερα το k10000 που έχει διπλάσια μπαταρία.

NikosAr

Αυτό που η κάθε εταιρεία λανσάρει και απο ενα κινητο low end με ξεπερνά… δεν το καταλαβαίνω … πια η ουσια να γεμίζεις την αγορά με φθηνά κινητά ή ηλεκτρονικές συσκευες όταν δεν έχεις ουτε μια πρωτότυπη ιδέα ή κάτι καινούργιο να προτείνεις ?

NickOS

@NikosAr Αυτό που είναι ακόμα χειρότερο από τις low end συσκευές είναι η κοστολόγησή τους. Δηλαδή, επειδή σου πετάει μια κάμερα 13 MP και μια μπαταρία των 5000 mAh έχει το θράσος να το κοστολογει στα 200€. Αυτό με την κοστολόγηση έχει ξεφύγει κατα πολύ. Οι τιμές δεν είναι λογικές πλέον για τα κινητά, κάθε χρόνο και χειρότερη κοστολόγηση κάνουν οι εταιρίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel 9: Κυκλοφόρησαν αποκαλυπτικά render – Θα έρθει και μοντέλο Pixel 9 Pro XL

Η Google προσθέτει ένα νέο premium μοντέλο Pixel 9 στη σειρά και θα παρουσιαστούν συνολικά τρεις συσκευές το ερχόμενο φθινόπωρο.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.