Η Acer θα παρουσιάσει τα πρώτα της Smartphones στη Βαρκελώνη

Στις 16 Φεβρουαρίου η Acer ανακοίνωσε ότι θα παρουσιάσει τα πρώτα μοντέλα smartphones στα πλαίσια της έκθεσης MWC 2009 στη Βαρκελώνη. Τον περασμένο Σεπτέμβριο η εταιρεία είχε εξαγοράσει την ταϊβανέζικη E-Ten και σήμερα ήρθε η ώρα να παρουσιαστούν οι καρποί αυτής της εξαγοράς. Σήμερα έλαβα πρόσκληση από την Acer για το press event που θα κάνει στη Βαρκελώνη με αφορμή τα πρώτα της smartphone. Δυστυχώς δεν ξέρω αν θα μπορέσω να πάω και φέτος, μιας και δεν έχω βρει ακόμα σπόνσορα, ας ελπίσω ότι κάποιος θα βρεθεί έστω και την τελευταία στιγμή.

Η περσινή παρουσία του Techblog στην έκθεση Mobile World Congress (MWC) είχε στεφθεί με απόλυτη επιτυχία και τα βίντεο με τα νέα κινητά που ανεβάσαμε κατά τη διάρκεια της έκθεσης στο TechblogTV τα βλέπουν ακόμα και σήμερα χιλιάδες χρήστες από ολόκληρο τον κόσμο.

Επεξεργάστηκε την 28 Ιανουαρίου 2009 11:39

Σχόλια

  • Πρόσκληση στέλνει, εισητήρια δε στέλνει; Αυτή η κρίση τα έχει ισοπεδώσει όλα πια... Μη στεναχωριέσαι παληκάρι μου, κάνε μια αίτηση στο υπουργείο οικονομικών κι αν δε σου δώσουν χορηγία να πας στον συνήγορο του πολίτη...

  • Γιάννη αυτό γινόταν και πριν την οικονομική κρίση.
    Θα κάνουμε και εμείς στο Techblog ένα event στην Κούβα και θα είναι όλοι καλεσμένοι... :)

  • Μόνο που λόγω κρίσης τα κεφάλια έχουν φτάσει στον αφαλό, και οι εταιρείες όχι εισητήρια, ούτε κουπόνια για συσσίτιο δε δίνουν... Παρεπιμπτόντως, η ιδέα για Κούβα είναι καλή με την προϋπόθεση ότι μιλάμε για το ομώνυμο μεζεδοπωλείο στον Πειραιά.... :)

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.