Ακόμα και η Domino’s Pizza συμμετέχει στο troll του Halo Infinite

, Ακόμα και η Domino’s Pizza συμμετέχει στο troll του Halo Infinite

Με τη νέα γενιά να βρίσκεται μόλις μερικούς μήνες μακριά μας, οι παίκτες ανυπομονούσαν να δουν το τι έχει να προσφέρει η πιο ισχυρή κονσόλα, δηλαδή το Xbox Series X. Δυστυχώς, πέραν του περιεχόμενου που ήταν καλό σε γενικές γραμμές, το Halo Infinite είναι ο τίτλος που έκλεψε την παράσταση, αλλά για όλους τους λάθος λόγους.

Στο stream το Halo Infinite φαινόταν να μην είναι έτοιμο για την επόμενη γενιά, μοιάζοντας αρκετά για παιχνίδι της τωρινής γενιάς, ενώ τα μοντέλα χαρακτήρων έμοιαζαν να είναι δημιουργημένα για παλαιότερες κονσόλες. Η Microsoft ανέβασε ξανά το βίντεο, αυτή τη φορά σε 4K/60fps, όμως και πάλι το αποτέλεσμα, αν και βελτιωμένο, ήταν αρκετά μακριά από τις προσδοκίες των παικτών.

Το Twitter έχει πάρει φωτιά της τελευταίες ημέρες, με τα memes να είναι πραγματικά παντού. Όμως, αυτό που μας κάνει ακόμα μεγαλύτερη εντύπωση είναι πως ακόμα και η Domino’s Pizza συμμετέχει στο troll, με την παραπάνω φωτογραφία. Ακόμα πιο ξεκαρδιστικές είναι οι απαντήσεις των χρηστών, με το troll να μην έχει σταματημό. Ελπίζουμε μόνο η 343 Industries να είναι έτοιμη να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις, όταν το παιχνίδι ολοκληρωθεί και κυκλοφορήσει.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.

Gear featured Qualcomm Snapdragon

Snapdragon X Plus: 10πύρηνη CPU, ίδια GPU και NPU με τo Elite

Το Snapdragon X Elite είναι το μόνο προϊόν στη νέα σειρά chipset της Qualcomm που επικεντρώνεται στα Windows αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει.