Alcatel OneTouch Fire E και Fire C ελληνικό βίντεο παρουσίαση

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε τα Alcatel One Touch Fire E και Alcatel One Touch Fire C με λειτουργικό σύστημα Firefox OS 1.3 που θα βρείτε αποκλειστικά στο δίκτυο καταστημάτων COSMOTE με τιμή 109 ευρώ και 85 ευρώ αντίστοιχα. Το Fire Ε έχει οθόνη 4.5″ 960×540 pixels και κάμερα 5 Megapixel, το Fire C έχει οθόνη 3.5″ 320×480 pixels και κάμερα 2 Megapixel.

Και τα δύο μοντέλα ενσωματώνουν τετραπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στο 1.2GHz και μνήμη RAM 512MB. Έχουν υποδοχή για κάρτες μνήμης micro SD, ραδιόφωνο FM, ενσωματωμένη μνήμη 4GB και μπαταρία 1700 mAh για το One Touch Fire E και 1300 mAh για το Fire C. Δείτε το βίντεο.

Επεξεργάστηκε την 12 Νοεμβρίου 2014 19:45

Σχόλια

  • Μπραβο Κωστα πολυ αναλυτικη παρουσιαση και στοχευμενη! Εγω θα πειραματιστω με το "Ε"
    Kαπως ετσι ηταν και το android... Ομως θα εχει την αντιστοιχη εξελιξη?

  • Για 109 ευρω για το μοντελακι Fire E ειναι μια χαρα.
    Ολα τα μοντελα της Αlcatel ειναι παντα κατι παραπανω απο τίμια.

  • Αγαπώ Firefox στο PC, πιστεύω στη Mozilla αλλά ακόμα το mobile λογισμικό της βρίσκεται σε εμβρυακό στάδιο. Όσο για τη σχεδίαση, το C είναι πραγματικά για τα μπάζα ενώ το E τρώγεται κάπως. Ωραίο hands on Κώστα αλλά χρήσιμο μόνο για όσους μπορούν να σκάνε λεφτά για πειράματα :-)

  • το Ε δεν είναι και τόσο άσχημο για 100 ευρω και από οτι φαίνεται καλά προχωράει το OS με σωστούς χορηγούς πιστεύω θα γίνει πολύ καλό.... το C απο την αλλη δεν έχει λόγο υπάρξεις καν...

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.