Alcatel OT-E207: Γνωρίστε τις ανάγκες σας

Η Alcatel παρουσιάζει τη νεότερη προσθήκη στην οικογένεια των κινητών τηλεφώνων το OT-E207, ένα κλασσικό, αλλά ταυτόχρονα μοντέρνο κινητό για trendsetters. Τα κινητά τηλέφωνα ALCATEL συνεχίζουν να προσφέρουν τη σωστή εναλλακτική λύση για όλους, κατανοώντας την ανάγκη για μοναδικό σχεδιασμό και ποιοτικό φινίρισμα, ενώ δεν παραβλέπουν τις επιθυμίες για τη μόδα.

Το OT-E207 δίνει έμφαση στην απλότητα και την αξιοπιστία. Διατίθεται σε 3 χρώματα: μαύρο, χακί και κόκκινο. Ζυγίζοντας μόνο 69 γραμμάρια, το OT-E207 ταιριάζει άνετα στην παλάμη του χεριού σας. Η μπαταρία λιθίου εξασφαλίζει χρόνο αναμονής μέχρι 250 ώρες και χρόνο ομιλίας μέχρι 5 ώρες, ώστε να είστε διαρκώς σε επικοινωνία με την παρέα σας, ακόμη και με την ανοικτή ακρόαση.

Πέρα από το μοντέρνο σχέδιό του, το OT-E207 διαθέτει ένα φιλικό προς το χρήστη μενού που υποστηρίζεται από ένα απλό και εύχρηστο πληκτρολόγιο. Ο τηλεφωνικός κατάλογος μπορεί να αποθηκεύσει μέχρι 255 επαφές και η ενσωματωμένη μνήμη επιτρέπει την αποθήκευση μέχρι 250 μηνυμάτων SMS.

Επιπλέον, το καλαίσθητο φινίρισμα του OT-E207 περιβάλει υπέροχα την 65Κ χρωμάτων cSTN οθόνη. Το κόκκινο backlight της οθόνης θα τραβήξει την προσοχή όλων, κάνοντας την πλοήγηση ευκολότερη, ακόμη και μέσα στη νύχτα.
Γνωρίστε τις ανάγκες σας και αφήστε το ΟΤ-E207 να σας βοηθήσει να καθορίσετε την τάση.

Δείτε επίσης:
> techblogTV: Alcatel OT-C701
> Κινητό με υπογραφή Giorgio Armani
> Μεταχειρισμένα κινητά απο τη Vodafone

Επεξεργάστηκε την 16 Μαρτίου 2008 18:49

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.