Alcatel OT-S520 | Βάλτε χρώμα στη ζωή σας

Η Alcatel παρουσιάζει το OT-S520, τη πιο πρόσφατη προσθήκη στη σειρά Essence, μια επιβεβαίωση της φιλοσοφίας της εταιρίας να προσφέρει μοντέρνες και φιλικές προς το χρήστη συσκευές σε ανταγωνιστικές τιμές. Ετοιμαστείτε για την ελευθερία που θα φέρει στη ζωή σας αυτό το τηλέφωνο. Βάλτε το στην τσέπη του σακακιού σας ή μέσα στην clutch τσάντα σας και κανείς δεν θα ξέρει ότι είναι εκεί.

Το Alcatel OT-S520 διαθέτει VGA κάμερα για να αποθανατίζετε όλες τις στιγμές σας, που μπορείτε να δείτε αργότερα στην 1.8 ιντσών έγχρωμη οθόνη του. Η VGA κάμερα μπορεί επίσης να συνδεθεί με τον υπολογιστή σας και να χρησιμοποιηθεί ως webcam με οποιοδήποτε πρόγραμμα instant messenger.

Μείνετε σε επαφή με τους φίλους και αγαπημένους σας οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε στον κόσμο. Μοντέρνο και κομψό, το OT-S520 περιλαμβάνει MP3 ring tones, 64-τόνων πολυφωνικές μελωδίες και είναι διαθέσιμο σε Μαύρο και Κόκκινο. Δώστε χρώμα τη ζωή σας και χρησιμοποιήστε το OT-S520 για τις καθημερινές ανάγκες σας με τις απλές λειτουργίες και την εύκολη χρήση του.

Επεξεργάστηκε την 8 Ιουνίου 2008 11:45

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.