Amazon Fire Phone 3D-like, επίσημες φωτογραφίες και το πρώτο εντυπωσιακό video

Μετά από διάφορα leaks και φωτογραφίες του πρώτου smartphone από την Amazon, τελικά έφτασε η μέρα να παρουσιαστεί και επίσημα από το Seattle η συσκευή που ονομάζεται Amazon Fire Phone. Είναι η πρώτη συσκευή που έρχεται με 3D-like feature χάρη στις 4 μπροστινές υπέρυθρες κάμερες που παρακολουθούν τις κινήσεις του προσώπου.

Πέρα από το 3D effect όμως που όπως και να έχει είναι εντυπωσιακό από μόνο του, το Amazon Fire Phone έχει να δείξει κι άλλα, Στις παρακάτω επίσημες φωτογραφίες του βλέπουμε τα τις λειτουργίες που θα έχει η πρώτη απόπειρα της Amazon να μπει στον χώρο των smartphones.

Amazon Fire Phone, τιμή και διαθεσιμότητα

Στο παρακάτω video μπορείτε να ρίξετε μια πρώτη ματιά στο πως δείχνει το εντυπωσιακό κινητό της Amazon. Πως σας φαίνεται;

Πηγή (1),(2)

Επεξεργάστηκε την 18 Ιουνίου 2014 23:12

Σχόλια

  • Γαμει και δερνει αλλα φοβάμαι πως θα είναι κουραστικό σε καθημερινή χρήση..

  • Ολο αυτό μου θυμίζει, άλλες εποχές που βγαΖαν πράγματα και θάματα στην Αμερική και την Ασία, τα θαυμάσαμε αλλά δεν ήρθαν ποτέ.

  • Δεν θα είναι λίγο κουραστικό να κουνιέται συνέχεια η κάμερα γύρω-γύρω;

  • Εντυπωσιακό όπως και οι ταμπλέτες της Amazon, αλλά αφού δεν μπορούμε να τα έχουμε στο Greece...
    Πολύ ποιοτικά προιόντα πάντως. Είχα αγοράσει την πρώτη γενιά kindle fire (2011) με μονοπύρηνο επεξεργαστή και την έχω ακόμα. Της πέρασα κι ένα cyanogenmod με kit kat 4.4.2 και μάλλον θα την έχω για πολύ ακόμα.
    Και δεν το συζητάω για την πανάλαφρη 9'' ιντσών που βγάζει..
    Σορρυ για την έξτρα διαφήμιση. Ήθελα να τονίσω την ποιότητα των προϊόντων της. :)

  • δεν καταλαβαινω ποια ειναι η αναγκη των καμερων? με το γυροσκοπιο δεν μπορει να γινουν τετοια εφε? .........

  • Δεν είναι κάτι καινούριο υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια σε iOS, Android και Nintendo DS, εννοώ ότι υπάρχουν τέτοια παιχνίδια και το πετυχαίνουν με μία μόνο κάμερα.

    Απλά με το 3D-like feature το βλέπουμε και στο menu της συσκευής.

    https://www.youtube.com/watch?v=UPPCvVmx5Ho

  • Το παιχνίδι για το DS λέγεται "Looksley's Line Up" αντίστοιχα τέτοια παιχνίδια υπάρχουν και για iOS και Android, δεν θυμάμαι ονόματα, το ένα ήταν με ένα σκιάχτρο και το άλλο με ένα αεροπλάνο, όπου και τα δύο τα χειριζόσουν με τις κινήσεις του κεφαλιού.

  • Μόνο εμένα δεν εντυπωσίασε; όπως είπαν και παραπάνω υπάρχει ήδη... Η σχεδίαση είναι απαίσια σαν iPhone 5 με χοντροκομμένη θήκη μοιάζει απο πίσω, και απο μπροστά είναι σχεδόν απαίσιο... Περίμενα πολλά παραπάνω απο μια εταιρία σαν την Amazon... Το UI είναι δυσλειτουργικό κατά την γνωμη μου... Τα specs είναι όντως καλά αλλα προτιμώ ένα κινητό μιας εταιρίας με εμπειρία και λειτουργικότητα πχ iPhone HTC Sony Samsung

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.